Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

Malinua ve Bakıri cinsi üretim kanaryalarım satılıktır

iyi aksamlar hepsievcil kullanıcıları başlıktada belirttigim gibi bir çift sarı malinua ve bir çift kıpkırmızı bakiri kanaryalarım satılıktır. malinualar yuva örümünü yeni bitirmiştir yanında büyük boy ortadan bölmeli geniş bir kafes icinde tüm malzemeleri fulldür, ve bir orta boy yine herseyi tam olan bir kafeste verilecektir. Özellikle erkek malinuamın ötümü mükemmeldir ve bakıri kuşlarımın ikiside tkf bilezikli özel kuşlardır. istedigim rakama gelince ben malinuamı 120 ye aldım dişiyi 70 e ve bakırileride toplam 140 a aldım kafeslerin bana maliyeti 100 ytl yi buldu yani bu güzel kuslar icin 430 ytl harcamıstım simdi hepsini 350 ytl istemekteyim emin olun sizi yanıltmayacak kuslardır tekliflerinizi burdan alabilirim. iyi akşamlar.....

img

emrearmutlu86

16 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncell

img

emrearmutlu86

16 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu takımı almak isterim uygun bir fiat verirseniz son fiat neolur?LUTFEN bana mailden ulasınız [email protected]

img

ahmetusta

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben sadece dişi bakıra talibim.fiyatda yardımcı olursan sevinirim.0555 407 45 16 [email protected]

img

macuroğlu

16 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba... Eğer Ankara`da oturuyorsanız ve ayrı ayrı satmayı düşünürseniz malinua çifti için görüsmek isterim

img

emirk

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ