arkadaşlar merhaba.ben Adanadan Serkan KARDEŞLER.elimde satılık 6-7 çift jumbo muhabbetim var.hepsi yavrulu ya da yumurtalı.özellikle adana içine verilecektir.çünkü internette yapılan bazı satışlarda bazı sorunlar yaşanmakta ve hem satıcı hem alıcı zor duruma düşebilmekte.bu nedenle benim satmayı düşündüğüm kuşları alacak olan dostumuzun bizza gelip kuşları görmesini,takip etmesini,beğenirse almasını tercih ediyorum.düşünenler için telefonum 🔒 Üyelere Özel.herkese iyi günler dilerim.
Slm arkadaşım.Bende Adanadayım yalnız bir resim bir fiyat yada iletişim kuracağımız bir msn adresi verki bir fikrimiz olsun. Ona göre irtibata geçelim seninle
merhaba arkadaşım.ben şu an askerdeyim.allah kısmet ederse 5 gün sonra dönüyorum.o nedenle sadece babamla irtibat kurabileceğiniz bir telefon numarası yazmıştım.bu telefondan kuşlarla ilgili gerekli bilgileri alabilir ya da evimize gelip kuşlarımızı görebilirsiniz.evde olmadığım için kuşların resimlerini paylaşamıyorum sizlerle.bu nedenle affınıza sığınıyorum
merhaba arkadaşım.ben şu anda askerim.dönmeme 5 gün kaldı.o nedenle kuşların satışı ile ilgili irtibat kurabilmeniz için bir önceki mesajda babamın tlf numarasını verdim.gerekli bilgilere oradan ulaşabilirsiniz.ayrıca gelip misafirimiz olup kuşlarımızı görebilirsiniz.ben evde olmadığım için satılık kuşlarımın resimlerini maalesef yayınlayamıyorum.iyi günler dilerim.
slm fiyatını belirtirmisin?
caroln nic`li arkadaşım merhaba! çift fiyatı 170 liradan 200 liraya kadar değişen 4-5 çift satılık kuşum var.satılık olan bu çiftlerimin hepsi yumurtada yatıyorlar.yavrusu olan çiftimde var.eğer Adana da ya da yakın bir yerde yaşıyorsanız gelin buyrun kuşlarımızı görün ve öyle karar verin. tlf: 🔒 Üyelere Özel Serkan KARDEŞLER