Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

plastikk..

hamsterım kafesine sığmıyordu bende kocaman geniş plastikten bi kutu koydum.çok fazla delik açtım yani plastik ona bir zarar verir mi?

img

hamy

16 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Plastik uzun süreli kullanımlarda hamsterınız için oldukça sağlıksız olur ayrıca tırmanma içgüdüsünü kaybeder ve mutsuz olur.En iyi siz ona ufakda olsa bir kafes alın emin olunki cok daha mutlu olacaktır.

img

ogulcan34

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş doğru sölüo plastik sağlıksız bi ortamdır ve hamster plastikteki deliklere yetişebiliosa delikleri kemirebilir ve zehirlenebilir!!!

img

crazy_culup

16 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kafesi her zaman tercih edin derim. Sizin yaptığınız geçici bir çözüm maalesef :( Çarkı,sulluğu nasıl taktınız acaba plastik kafese ?

img

gonzimmm

17 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende hamsterımı akvaryumda besliyordum gelen yorumlar üzerine büyük bir kafes aldım şimdi daha mutlu ve canlı görünüyor ayrıca plastik bakteri üretir ve hamsterının tüylerine yapışarak tüylerini matlaştırır ve kötü kokmasını sağlar.Bence sen arkadaşların dediklerini ciddiye al.

img

zeynepgöktaş

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bnde 2 katlı bi kafes var şmdide akvaryum düşnüorm valla sırf kafes oldupu için yeterince ilgilenemiorm hamsterımla çünkü kocaman bişey temizlemeye kalksan temizlenmiyo her parçasnı sökmek gerek kafes kırılı kırıla bi hal oldu bde 65 lira para bayıldım akvaryumn kötü olduğunu düşünmüyorum bn bütün dünya akvaryum kullanıyo petshoplar veterinerler flnda... kafeslerde sadece hayvanların tırmanabilceği teller olduğu için iyi ama koca kafesi temizlemeye üşenip 1 ay bekletmektene akvaryumu tercih edin derim çnkü insan sürekli uğraşamıo...

img

tiff

18 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede bir kafes al:) hatta geniş bişiy olsun :) tiff arkadaşımın dediği temizleme konusuna gelince benim hamster kafesim 5 katlı:D artı bi de tek katlı kafesim var:) hatta beni durdurmazlarsa 5 katlıyı 7 kat yapacağım:) çünkü o kadar mutlu oluyorlar ki ordan orya inip çıkıyorlar:) 13 tane gonzalesim var :) ve kafesi temizlemek bana çok mutluluk verio:) hayvanların ev diye benimsediği ortamın hayvan psikolojisinde çok önemli yeri var! ben genelde empati kurarım beni o kadarcık bi yere koysalardı nasıl hissederdim diye :) bunu düşünerek onlara mutlu olup huzur bulabilicekleri bir yuva yaptım:)

img

melekolog

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tiff akvaryum ne olursa olsun kemirgenler için oldukça sağlıksızdır.Adı üstünde AKVARYUM.Ayrıca Bütün dünyada kemirgenler için kafes tavsiye ediliyor.Ancak bu işi sadece para için yapan kişiler(pet shoplar) genelde akvaryuma hamsterları sıkış tıkış dolduruyorlar ve hayvanlara eziyet çektirmekten baska bir şey değil.Eğer bir hayvan besliyorsan tabiki zorluklara katlanıcaksın ÜŞENMEYECEKSİN üşeniyorsan hayvan beslemiyeceksin. saygılarımla...

img

ogulcan34

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SANA KATILIYORUM KAFESLERDE SADECE TIRMANA BİLME ÖZELLİKLERİNİ KULLANIYORLAR BENDE 45 LİRAYA Bİ KAFES ALDIM NE RAHAT RAHAT İZLEYE BİLİYOSUN NEDE TEMİZLEYE BİLİYOSUN BENCE SENDE BENİM GİBİ AKVARYUM AL AMA AKVARYUMA AYAKLI ÇARKLARDAN ALMAYI UNUTMA BOL ŞANS...;)

img

zeynepgöktaş

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi kere saygızlığa alem yok ben kimseye dokunur bi laf etmedim üşenceksen alma falan nedir yani biz medeni insanlarız sonuçta düşünmeden tartmadan havyanların yaptığı gibi çıkışmaya saldırmaya gerek yok onu belirtiyim önce ben kendi yorumumda bi iddiada bulunmadım kendi fikrimi söyledim anlatmak istediğim çok zaman ayıramıycaksanız kafesin her parçasını tek tek yıkamak için pert olmaya katlanamıycaksanız akvaryum alın bn şuan kafes kullanıyorum en kısa zamanda akvaryumda alıcam bi kaç kafes daha düüşünüyorum yanına almayı ama akvaryum daha pratik yinede.... hayvanlara eziyet çektirmekle ne alakası var hayvanı falakaya yatırmadık ya bi akvaryum alırsın genişçe içine her ihtiyacını koyarsın üstüne çıkabilceği tırmanabilceği oyuncaklar yada dal parçaları koyarsın illa kafes gerekmez...

img

tiff

18 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ