Okumadan geçmeyin nolur size ihtiyacım var ...
merhaba arkadaşlar ... aranıza yeni katıldım öncelikle 1 saat önce aldıgım henüz 1.5 aylık olan yavru muhabbet kuşumun cinsini öğrenmek istiyorum ... 2. olarak ise kuşumu alalı 1 saat oldu ve şuanda yerde uçamıyor daha yerde biraz yem yiyor ve gözlerini kapatıyor ... böyle bi cins mesela kafese yavaşça dokununca hemen gözlerini açıyor sonra birdaha kapatıyor .. bu bi hastalıkmıdır ilk gün diyemidir yardım edermisiniz ... birde bişe diyecegim ortam sessiz diyemi onu biraz serbest bıraktım ... şimdi şuan şarkı açtım ilgisini çekti sanırım ... artık gözünü kapatmıyor ama bi yardım ederseniz .. sevinirim ..
🔒 Üyelere Özel
buda resim ..
yvrun 1.5 aylıksa zaten zor yürür.ve gözlerini kapatmsı norml.kuş 3aylık olunca bile yürüyemediği olur.cmainsiyeti ise gagasının üzerindeki etten belli olur.eğer gagasının üstündeki et vi ise erkek hafif pembe yada çok açık maviyse dişi olur
Sayfa Görüntülenemiorrr:D
kuş yuvadan yeni çıkmış daha çok küçük kendi kabındanda yem yemeyebilir yere yem dökebilirsin yerden yer.kuş resim bulanıkta erkek bu kuş.dediğim gibi kuş henüz çıkmış yuvadan alışması için zamanlazım1-hafta 10 gün içinde çok ii olur.arada çıkarıp alıştırabilirsin kendine
foto eklerken yeni mesaj bölümünde html editörü tıkla diyip imageshack.us adresindeki fotoyu direk getirip burya kopyalayabilirsin. böölece msjını can herkes direkt fotoyu görür. cere kısmını yakından gösteren baska bi foto ekleyebilirsen yardımcı olmaya calısalım...