Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

gonzales almak istiyorum ama?

merhabalar.. gonzales almak istiyorum ama ben kayseride yaşıyorum. buralarda da yok. sorduğum yerler getirtemeyiz dediler. acaba satan arkadaşların buraya gönderme imkanı varmı? şimdiden teşekkürler

img

avsarock

16 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ardaşadım ben sana bi çift gonzales gonderirim hemde kafesi ile beraber kafesinde yemlik cark suluk yatak odası da var ve yainda bir paket baştırılmış talaşıda gonderirim ve 2 haftadır kullandıgım yemi alalı daha2 hafta oldu maddi durmdan dolayı satmak zorunda kaldım kafes 2katlı cok hızlılar amin olabilirsin hiç bir saglık sorunu yok 100ytl aşagı olmaz normalde araştır bu şekilde bi kafes 130den aşagı yok ben 2 hafta once 150ytl aldım ciddiysen cep:0534 443 54 01

img

daphon71

16 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım biz Türkiye geneline gönderim yapmaktayız.Bize ulaşırsanız çok uygun fiyata sizi gonzales ve kafes sahibi yapabiliriz ve kayseriye gönderebiliriz. iletişim: [email protected] GSM:0535 591 41 88 veya 0542 314 22 53

img

kemirgenüreticisi

16 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamsterlarınız için küçük hamster kafesi. Üst kısmı tel, alt kısmı sert plastikten üretilmiştir. İki katlıdır. Yan kısmındaki sürgülü kapak sayesinde açılıp kapanabilir. Kafes İçindekiler:strong 1 adet hamster yem kabı 1 adet oyuncak 1 adet hamster suluğu Renkli kaydırak. Plastik delikli ev. Boyutlar:strong 27x21x30 cm. Bunlara ilave olarak normalde değeri 12-13 ytl civarında olan hamster egzersiz topu ve topun tutacağı var.topun içine hamster ınızı koyduğunuz zaman isterseniz top içinde dönsün isterseniz yere bırakın evde top içinde gezsin... fiyat 20 ytl dir 2.el olduğundan isteyenler [email protected] dan ulaşabilir.

img

kaan207

16 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ