Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BILDIRCIN YETİŞTİRİCİLİĞİ

Değerli arkadaşlar hepsi evcil dostları bıldırcın yetiştiren arkadaşlara benimde bir katkım olsun diye baştan sona kadar bütün bilgileri kapsayan bir dosya toplayarak hazırladım ve bunu bu işi yapmak isteyen arkadaşlara gönderebilirim mail atsınlar yeter [email protected] mail adresim amacım üretici bir toplum olalım bunu arif girgin kardeşimde belirtmiş sağolsun hakikaten yapılabilecek işler bakın size çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza bu uğraşlar mutluluk verecektir çünkü bir uğraşın karşılığını alıyorsunuz ve sevgi çoşkusu içinizde dahada büyüyor ben yaşadım yaşıyorum torunlarıma taze yumurta yedirebilmek için başladım ve çok şükür yaptım ve tanıdıklarımın etraftaki dotlarımın yapmasını istiyorum hepinize bereketli sağlıklı günler dilerim .... Kazım varol

img

kazimvarol

17 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşlar kazım abiyle internet yoluyla bir tanışıklığımız oldu ama ilk defa bu gün yüz yüze görüşüp tanışma fırsatı yakaladık. kendisi hakikaten çok samimi babacan bıldırcın besicilerini cesaretlendirmeye ve çoğaltmaya kendini adamış bir abimiz bizede yardımları oldu bu yeni başlayan abi kardeş ilşkisini ve yardımlaşmayı devam ettirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağım.burdan kazım abiye tekrar teşekkür ederim.saygılar.

hepsievcilcom çok güzel bir site