Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Hollanda Lop Tavşanlarım ve Yeni Yavru Resimleri .. - 2.sayfa
Geçmişte yaşanan bazı tatsızlıkları unutarak bu başlık altında yeni doğan ve bir kısmını satmayı düşündüğüm lop tavşanlarımın resimlerini yayınlayacağım herkezden ricam hiçbir canlının başka bir canlıyla kıyas yapılmamasıdır.. Saygılar , Enis EREN .. Mail : [email protected] Gsm : 0533 243 44 66 - 0554 397 91 92 (aveadan önce msg atınız)
Maşşallah...çok güzeller...Bunlardan birini alıyom arkadaşlar herkese tavsiye ederim..çok sevimliler..Berkant
Güle güle büyütürsünüz inşallah berkant bey =) saygılar ..
enis abi bu işi bırakmış olabilirim ama bir gün bu cicişleri sevmeye gelicem :) o zamana kadar satılırlar ama kısmet genede maşallah kırk bir kere maşallah
Ne demek cenker kardeşim .. her zaman beklerim.. Sadece almak isteyenlere değil gelip görmek isteyenlerede kapım açık .. herkeze
Enis hocam süper bir tavşan yaaa ..bugün elime geçti şuan kucağımda...Böyle bişey görmedim daha...Arkadaşlar hiç kaçmaz:))) Enis hocamın destekleri ile bende ileride üretime geçecem, Enis arkadaşımızın tavşanlarının şanları Türkiye`ye yayılmış ben ne desem boşşşşş...saygılar...BERKANT
Arkadaşlar ilk fotorafta görmüş olduğunuz 3. sevimli tavşan şuan malatyada ..Bu resimlerdeki gibi çok tatlılar tavsiye ediyorum hepinize...Enis arkadaşımıza her yönden güvenebilirsiniz ..Ben saatlerce uzak bir mekandayım ki..Bu tavşan çok sağlıklı gelmiştir..Otobuste keyif çıkartarak yolculuk yapmış.Fotoraftaki halinden daha güzel duruyor canlı...saygılar... Berkant...
Sitede kim kimden tavşan alıyosa sağlıklı güzel ve sorunsuz bi şekilde büyütür umarım berkant bey ..