Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yeni çiftim için yardım

selam arkadaslar yeni bir çif kuş aldım alalı daha üçgün oluyor bir erkek biri dişi ikiside 7 aylıklar eminim ilk gün yuva takmadım dişi kafesin altındaki gazete kagıdınıı yiyordu bugün yuva taktım dişi hemen yuvaya girdi yuvayı gagalamaya basladı ama hiç birbiriyle anlasırken görmdim eş olmuşlarmı nezamn yumurtlarlar nasıl davranmalıyım vede yuva taktığım iyi olmuşmu lütfen cevap

yuva taktığın eğer çiftleştirmek istersen iyi am onun ltına talaş da koy .birde ikisini lalı 3gün olduğu için yeniler.aldığın zamnd hemen anlaşmalarını beklemeyin.ilk başta onlar bir hfta fln birlikte duruck.ve ilk bşt öpüşmeye başlarlar.sonra yuvalığın içine girip çiftleşirler.18gün fln çiftleşmeleri sürer.yaklaşık 20 kuluşkada kalırlar.sonra yavrular dğar

img

mc_emin1

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşları alırken çift olduklarından emin olmalıydın deiyillerse bile şuan yuvatakmayıp bi 15 gün kuşların birbirine alıştıktan sonra taksaydın dahaii olurdu bence,kağıt yemesi ise gagataşı takmalısınyada mürekkep balığı kemiği kuşcularda var ikiside,yuvataktıktan sonrada sakin ortam onlar için ii ..

img

ozzo

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

anladığım kadarıyla dişi hazır ama erkek hazır değil. hazır bir erkek yuvaya girip tıkırtı çıkaran dişiye ilgisiz kalamaz. biraz bekle belki erkek kendini toparlar. yoksa erkeği değiştir.

img

pcard_coll

21 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadslar kuşlarım birbirlerin ağızdan yem yiyor anlaşmişlaarmı ve nezaman çiftleşirler yukarının devamı yukarıya göre cevap tesekkürler

lütfen yardım gaga dasıda var yuvalı taktım dişi bazen griyor gagaloyor bazende erkekle beraber duruyor yuvanın içinde birbirin ağzından yem yiyorlar anlasmışlarmı lütfen cenap teşekkürlerr

kuşların birbirleriyle anlaşıyor yem vermesi nomaldir ama kuşlarım 7 aylık diyorsun yedi aylık kuş yumurtlamaz daha erken1 yaşıda yada geçmiş benikiler 5 yaşıda 2 tanede 7 aylık yavrum var yuvayı gagalıyor kağıt yiyot kağıtları nomalde yuvaya taşır kedine yuva yapar sen içine kum koy kuşçularda asatılıyor biraz bekle eğer ilgilenirsen yada onlara öle düşüdürüsen rahasız oluyorlar birde erkek kuşu dişi kıskanır bunu unutma bekle sonucunu göreceksin şuan vuvada 6 tane bir haftalık yavrum var tşkler

img

trj

16 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

son durumları çok olumlu en kısazamanda çiftleşmeye başlarlar.

img

ozzo

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

7 aylık kus yavrulamaz dıyor bır kardes. ben sunu soyluyeyım benım kendı kuslarım 5 aylıkken yumurtladılar ve suan yavruları var ve bır ahbabımın kusları ıse 3 aylıkken yumurtluyorlar buna ne dıyeceksın . bakım+kusun kalıtesı +kan cok önemlı

img

derveze

16 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ