11 aylık biricik kızıma acil kendisi gibi iran eş arıyorum. Bu aralar çok fena yerinde bile durmuyor. İlgilenenler bana telefon yada mail yoluyla ulaşabilirler. Resimleri mevcut olmakla birlikte gri renkli ve dünyalar tatlısı sevimli bir yaramaz:)))
ilanınızda telefon veya mail yok.bende iran persian kedime gelin arıyorum.resimlerine nerden ulaşabilim.bana resim yollaya bilirmisiniz.mail:🔒 Üyelere Özel birde nerede oturuyorsunuz
hoşçakalın
istanbul dayım. mailim: 🔒 Üyelere Özel.. Görüşmek isteyenler burdan ulaşabilirler bana resimleri istenildiği takdirde gönderebilirim. ACİLLLL
Merhabalar Benim gri iran kedim var 8 aylık. Evim büyük kedinizi birkaçgün misafir edebilirim. İletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.
MERHABALAR İRAN KEDİM VAR BU ARALAR ÇOK HUYSUZLAŞTI KENDİSİNE EŞ ARIYORUM ACİL GELİNİM OLMAK İSTEYEN ADAYLARI BEKLİYORUM MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel
merhabalar hala kedinize eş arıyor musunuz? arıyorsanız msn adresim 🔒 Üyelere Özel dan yazışalım. Bizim kedi van kedisidir.
merhabalar oğlum 8 aylık gri beyaz renklerinde çokkk yakışıklı bir iran kedisidir kendi cinsinden kız arkadaş arıyoruz ilgilenenler msn adresimden ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel istanbul _maltepe