Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

HOLLANDA LOP TAVŞANLARIM VE YAVRULARI (ürettklerim ve yetiştirdiklerim )2 - 2.sayfa

anne , baba ve yeni yavrularımız :)

yavrulardan isteyen arkadaşlar mail adresimden ulaşabilirler .

[email protected]

0532 235 37 24

puppycik ve Hasan beye güzel yazıları için teşekkür ederim.

daha uzun yıllar mutlu yaşamanızı  dilerim..

erhan güzel yazın için sanada teşekkür ederim.inşallah sende bu sene içinde öncekinden çok daha fazla yavru alırsın.başarılarının devamını dilerim .

arkadaşlar bu ilandaki yavrular satılmıştır .yeni yavrular için biraz beklemek gerekiyor annelerinden süt emiyolar henüz . hazır olduklarında sizlere haber vericem .

herkeze mutlu huzurlu günler dilerim,tekrar teşekkür ederim.

Özgür arkadaşımızın tavşanları gerçekten güzel tavşanlar , alan arkadaşlara sağlıkla büyütmelerini diler güzel resimlerinin devamını bekleriz ..

eniseren arkadaşımıza da güzel yazısı için teşekkür ederim.

önceki seneden çok daha fazla yavru alması dileğiyle,yeni yavrularının resimlerinide sabırsızlıkla bekleriz..

teşekkür ederim özgür ancak geçtiğimiz sene bildiğin gibi bi hayli fazla yavru aldığım için damızlıkların bi kısmını birkaç ay dinlendirmeye karar verdim çünkü hayvanlar yavru yapıp emzirmekten baya yoruldular .. bir yada iki dişiden yavru almayı düşünüyorum bu ara .. zaten şu andada 5-6 günlük bebekler annelerini emmekte .. yeni bir beslenme programı uyguluyorum dilersen senlede paylaşabilirim .. saygılar ..

Arkadaşlar öncelikle bu güzel tatlı hayvanları üretip biz evcil dostlarına sunduğunuz için teşekkür ederim..Ben kanatlı evcil besleyip üretmekteyim ama 1 çift bu tatlı hayvanlardanda yetiştirmek istiyorum..Acaba çift fiyatına nediyosunuz ve kocaeliye gönderme imkanınız varmı? Şimdiden teşekkürler bol evcil bol kanzançlı günler

img

murselpasa

16 yıl 8 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

murselpasa hangi kanatlıları yetiştiriyorsunuz ?