Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
ne yapsam bilmiyorum_?
2 tane çok sevimli kaplumbağam vardı biri çok hareketli diğeri durgundu..durgun olan öldü ve hareketli olan artık pek bi neşesiz kaldı acaba yalnız kaldığı için olabilir mi_? yalnız kaldığı için ölürse çok vicdan azabı çekerim..bide balıklarımda var acaba aynı akvaryuma koysam birbirlerine bişe yaparlarmı..napsam bilmiyorum
yalnız kaldığı için değil bakım şartlarından dolayı size neşesiz gözüküyordur hayvan.Eğer vicdan azabı çekmemek istiyorsanız bu siteyi biraz araştırın kaplumbağalar için ne gibi bakım şartları gerekiyor öğrenin sonradan bunları yerine getirin kaplumbağanız sizinle uzun yıllar yaşasın.
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.Ölen kapluşunuz için gerçekten çok üzüldüm. Diğer kapluşunuzda yanlızlıktan dolayı huzursuz değildir mutlaka başka bir sorunu vardır.Ömür boyu yanlız yaşayabilir kaplumbağa hatta daha bile mutlu olurlar:)Balıkların yanına koyma meselesine gelince valla kapluş çok mutlu olur hepsini midesine indireceğine göre:)) bence en güzeli ona büyük bir akvaryum yapman olur içinde filitresi kuru alanı ısıtıcısı kuru alana yakacağın lambayla çok hareketli ve mutlu bir kaplumbağan olur sitede bu konuyla ilgili bir çok başlık var arama motorundan aratırsanız güzel bilgilere ulaşabilirsiniz kolay gelsin.