Muhabbet Kuşları

kuşum uçamıyor lütfen yardım
merhaba.ben üç hafta evvel bir çift yavru aldım.fakat eve geldiğimde bir sür sonra dişi kuşun sol kanadının uzun tüylerinin olmadığını ve uçamadığını farkettim.tekrar geri götürmek istedim ama eşim bunun bizim kısmetimiz olduğunu ve yazık olacağını söyledi ve biz ona sahip çıktık.şimdi onları evde serbest bırakıyorum erkek güzel uçuyor ama o sadece kanat çırpıp yerden sadece 10 veya 15 santim yükselip düşüyor.yaklaşık olarak dişi 5-6 aylık erkek ise 8-9 aylık ne yapmam gerekir lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.saygı ve sevgilerimle

İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.KUŞUMU ALDIĞIM YERE GÖSTERDİM.KANAT TÜYLERİNİN ÇEKMEME GEREK KALMADIĞI ÇÜNKÜ TÜYLERİN GELEMEYE BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ.15-20 GÜNE KADAR ÇIKACAKMIŞ.AMA BEN HALA NEDEN BİR TARAFTA TAM OLARAK ÇIKMIŞ DA DİĞER TARAFTA ÇIKMAMIŞ ANLAMADIM AMA YİNEDE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.BİR SIKINTIM OLURSA TEKRAR RAHATSIZ EDERİM.

Iyi günler. Kuşum kanat çırpıyor ama yükselemiyor . Ayrıca tüylerini yolma gibi bi sorunu da var. Belki kanatları gelişmemiştir diye kendim uçması için çabalıyorum ama uçarken yükseleyip derken kafasını duvara falan vuruyor. Bi çözümü var mı bunların ya da uçması için ne yapabilirim 😞

Yanıtlamak için giriş yapın