Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Yeni Akvaryum
arkadaşlar benim bir kaplusum var 3 seneden beri ölüm fanusunda yasıyor onunla cok ilgileniyorum okudugum konulara göre yeni akvaryum almam gerekiyor heralde sizce nasıl bişey almalıyım iç filtre,ısıtıcı ve akvaryum hepsini sıfır alıcam öneride bulunur musunuz
Kaplumbağa kaç cm ?
5,5 cm
yardım edicek kimsecikler yok mu
Dostum 60litre bir akvaryum al. (ilerisi için.) Filtre kaliteli bir iç filtre yada dış filtre. Isıtıcı 100watt iyi gelecektir.Son olarakta spot lamba en az 40wattlık kuru alan için. Şimdiden hayırlı olsun.
2. el bir akvaryum alsam ama 436 litre ne dersiniz 2. el sorun olur mu??
60 x 60 x 120 cm gib ibir şey mi ? Süper olur aslında... Ömürlük olur. Tabi ona göre filtre ve ısıtıcı seçmen lazım.
TAMAM O ZAMAN 436L ALIYORUM AMA İSTANBULA GİTMEM GEREKİCEK COK SORUN YAPCAGINI SANMIYORUM BİR DE YEM BULABİLSEM :D
Kapluşunun boyu 5.5cm gerçekten yaşına göre çok az büyümüş sanırım bu o ölüm fanusundan kaynaklanıyor.2. el akvaryumun sorun yaratacağını düşünmüyorum. Birde siteyi bence araştırın ve neler gerektiğini iyice öğrenin yem konusunuda internetten bakıp alabilirsiniz bulunduğunuz yerde kaliteli yem bulamazsanız tabiki. Kolay gelsin inşallah güzel bir yuvası olur tospişinizin:))