Ücretsiz Kedi Verenler

erkek tekirimize acilen ev arıyoruz - İzmir

3 ay evvel ailemin çeşmedeki evinin bahçesinde bulduğumuz annesi tarafından terkedilmiş bebeğe acilen ev arıyoruz. Babam o günden bu yana Çakır`a (adını çakır koyduk) kendi bahçesinde bakıyor. Herşey yolunda gider iken maalesef bebeğimiz bahçede 1 hafta önce kedi yada köpeklerin saldısına uğradı. Şu an Pegasus veterinerliğinde bakımda. Sırtındaki yarası neredeyse tamamıyle iyileşti :) Fakat babamın seyahat zorunluluğu nedeniyle çakırı evine kabul edemiyor. Ben de öyle çok isterdim ki onu evime alabilmek fakat ben de evimi 4 seneden beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen yine sokaktan aldığım tatlı kız kedimle paylaşıyorum.kızım sinirli bi yaradılışa sahip olduğundan çakırı evime alamıyorum. Ama görmeniz lazım, hayatımda gördüğüm en uysal,en uyumlu, en sevgi dolu kedi Çakır diyebilirim. Hastaneden çıkmasına 5-6 gün kaldı.Son pansumanları yapılıyor, sağlığı şimdi çok yerinde. Buraya ekleyemediğim için dileyenlere resimlerini gönderebilirim. Sokaklara dönmesi kabus gibi.Sokak hayatını hiç bilmiyor. Lütfen çok acilen ona yuva arıyoruz, ilgilenenler acele etsinler. Bilgi almak isteyenler Pegasus Veterinerlikteki Hekim Aytekin Bey ile konuşabilirler. (tel:2436326) benim mail adresim ise : 🔒 Üyelere Özel

Haydi 5 aylık bu tekir meleğe bir ev bulalım...LÜTFEN... :)

bana daha kolay ulaşılabilmesi için buraya cep telefonumu da yazıyorum : 0 - 532 - 739 69 35 lütfen evini oğluşumuza açabilecek ve ömür boyu onunla mutluluğunu paylaşmak isteyecek duyarlı dostlar arıyoruz. lütfen acele edin, bebeğimiz sokaklara dönmesin, LÜTFEN

hala haberlerinizi ve ilginizi bekliyoruz arkadaşlar. Bugün yanındaydım oğluşumuzun, yeni resimlerini çektim. Dileyen herkese bebişimizin harika fotoğraflarını göndermek isterim.

Yuva bulduk bebişimize, artık Berna annesiyle yaşayacak. Çok muyluyuz. İlginize sonsuz teşekkürler :)

Yanıtlamak için giriş yapın