Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Mutlu yıllar
Pınar arkadaşımızın güzel dileği ve fotoğrafı arada kaybolmasın istedim ve onun izni olmadan Meleğin fotoğrafını bu konuya özel bir mesaja taşıdım
Teşekkür ederiz Pınar..
Bende bu fırsattan istifade başta bu forum yapısını bize sunan moderatörler olmak üzere tüm hepsi evcil ailesinin yeni yılını kutlarım
2009 yılının özellikle korumasız kalan vahşi doğadaki tüm doğal canlılara daha mutlu sağlıklı ve yaşanabilir bir yıl olması diliyorum. Yeni sene de daha az orman yangını olmasını , insanlar tarafından vahşi doğamıza karşı daha az tahribat ve kıyım yapılmasını diliyorum.
Fok Bademin dövülmediği, carettaların , yunusların , ayıların , nesli tükenen vaşakların öldürülmediği , ormanların yakılmadığı nice senelere ...
Üstad frozen`ın tüm dileklerine katılıyoruz, mutlu yıllar.
Ben teşekkür ederim Frozen :)
Ben de tüm forum sakinlerine aileleri, dostları ve hayatlarını paylaştıkları tüm hayvancıklarla birlikte geçirecekleri mutlu, sağlıklı, neşeli bir yıl diliyorum.
Evlerde yaşayan tüm minik su kaplumbağalarına başta ısıtıcı olmak üzere, filtre, temiz su, güneş, kuru bölgede gerine gerine yatmalar diliyorum :) Şirin burunlu kara kaplumbağalarına da güvenli bir yuva, yumuşacık toprak, bol radika diliyorum.
Sevgili Frozen`ın dünya ile ilgili dilekleri çok güzel, tümüne içtenlikle katılıyorum, insanın doğayla daha uyum içinde, daha erdemli bir canlı olarak yaşayacağı yıllar görebilmeyi umut ediyorum..
Mutlu seneler, sevgiler..
güzel dileklere katılmamak mümkün değil. ben de tüm hepsievcil ailesinin yeni yılını kutluyorum. yeni yılın sizlere ve hayvanlarınıza sağlık, mutluluk ve neşe dolu günler getirmesini diliyorum.