Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterimin cinsi ne
arkadaşlar hamsterimin cinsini bilmiyorum.açık kahverengi altı beyaz.yeterli değilse foto koymaya çalışırım ama foto koymasını öğrenirsem.cvp verirseniz sevinirim
Hamsterınızın fotoğrafını koymadan bir şey söylemek imkansız
Umarım bu resım sana yardımcı olur :)) Bı de elıne almaya cesaret edemıyosan poposu cıkıntı olan erkektır dişişlerin arka tarafı yuvarlaktır. Bu da benım buldugum bı yontem :D
Foto nasıl koyulacağı yazıyor forumda.. Foto koy önce bi..
arkadaşlar buraya resim ekle diyorum resim URL si felan bişi diyo URL bölümüne ne yazcam bilmiyorum forumdada nasıl koyulcanı bulamadım.ama siz anasayfada evcil hayvan resimlerine bakın oraya bi tane koydum hamsterimin adı çiko:d.
Syrian türü bir hamster.
hamsterın suriye (syrian) ve sanırım erkek çünkü popo kısmındaki tüyleri uzun genelde erkeklerde öyle olur. bide senin hamstern 1 aylık falan deil bence1 aylık hamster baya bi küçük olur seninki yavruluk dönemini atlatmış. popo tüyleri uzadıysa o kadar deekki yetişkin bi suriye hamsterı olmuş. foto daha varsa ekle bence küüçük bi fotodan yapılan yorum çok sağlıklı olmaz benm görüşüm bu;) bi ihtiyacın olursa ekle hamsterlar hakkında (suriye campell farketmez) full bilgi verebilirim:D [email protected]
[email protected] eklersen yardımcı olabilirim
adreslerinizi ekledim.ayrıca anasayfaya önceden resim koyduğum yere iki tane daha koydum.görüntü net çıkmamış olabilir kusura bakmayın.şimdiden tşklr:)