Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamsterimin cinsi ne

arkadaşlar hamsterimin cinsini bilmiyorum.açık kahverengi altı beyaz.yeterli değilse foto koymaya çalışırım ama foto koymasını öğrenirsem.cvp verirseniz sevinirim

img

bartowski

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamsterınızın fotoğrafını koymadan bir şey söylemek imkansız

img

ogulcan34

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Umarım bu resım sana yardımcı olur :)) Bı de elıne almaya cesaret edemıyosan poposu cıkıntı olan erkektır dişişlerin arka tarafı yuvarlaktır. Bu da benım buldugum bı yontem :D

img

minish

16 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Foto nasıl koyulacağı yazıyor forumda.. Foto koy önce bi..

img

kaan207

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar buraya resim ekle diyorum resim URL si felan bişi diyo URL bölümüne ne yazcam bilmiyorum forumdada nasıl koyulcanı bulamadım.ama siz anasayfada evcil hayvan resimlerine bakın oraya bi tane koydum hamsterimin adı çiko:d.

img

bartowski

ÖZEL MESAJ

Syrian türü bir hamster.

img

kaan207

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamsterın suriye (syrian) ve sanırım erkek çünkü popo kısmındaki tüyleri uzun genelde erkeklerde öyle olur. bide senin hamstern 1 aylık falan deil bence1 aylık hamster baya bi küçük olur seninki yavruluk dönemini atlatmış. popo tüyleri uzadıysa o kadar deekki yetişkin bi suriye hamsterı olmuş. foto daha varsa ekle bence küüçük bi fotodan yapılan yorum çok sağlıklı olmaz benm görüşüm bu;) bi ihtiyacın olursa ekle hamsterlar hakkında (suriye campell farketmez) full bilgi verebilirim:D [email protected]

img

bonussss

17 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] eklersen yardımcı olabilirim

img

ogulcan34

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adreslerinizi ekledim.ayrıca anasayfaya önceden resim koyduğum yere iki tane daha koydum.görüntü net çıkmamış olabilir kusura bakmayın.şimdiden tşklr:)

img

bartowski

ÖZEL MESAJ