Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

merhaba.

öncelikle tüm hepsi evcil üyelerine slm ve bize böyle bir site hazırlayan hepsievcil ynt. tşk. ederim. yaklaşık 5 aydan beri hobi amaçlı 1 çift kıvırcık cüce cochin 1 çift habeş ve 1 tavuk cüce cochin beslemekteyim. yaklaşık 1 aylıkken aldım ve şu an kıvırcık yumurtlamaya başladı. habeşlerden ses seda çıkmıyor. siz hayvansever dostlardan birkaç konudan yardım almak istiyorum. vitamin olarak eritrom versem nasıl olur acaba? ayrıca ishal ve burun akıntısı için hangi ilaçları vermeliyim. birde tavuklar nasıl gurg oluyor? bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

img

adanali

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adanalı arkadaşım eğer tavuğun gurk olmuyorsa kıvırcık cochinlerin yumurtasın dan bana gönderirmisin fiyatını öderim eğer istersen yerine bıldırcın palazı gönderiririm.saygılar ÖMER 0535 433 66 48 İSTANBUL

Tavuklarınız hayırlı olsun eritrom vitamin değildir antibiyotiktir ve burun akıntısı için verebilirsin,vitamin olarak sularına belli aralıklarla depomin ve polivitamin katabilirsin.Tavuğun kendiliğinden gurk olur ama follukta 1-2 tane yumurta bırakırsan daha bence daha kolay gurk olur.Ve şu aralar hava soğuk sıcakta tutarsan hem çok yumurtlarlar.İyi evciller.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslında ayın 29 da bir mesaj yazmıştım ama yayınlanmadı adanalı arkadaşım eğer tavukların gurk olmazsa kıvırcık cüce cochin yumurtalarından bana gönderebilirmisin fiyatını öderim.saygılar.

öncelikler yanıtlarınız için teşekkür ederim. makroturk_1453 arkadaşım zaten elimde toplam 6 tane yumurta var ama yumurtlamaya devam ederse sana yumurta göndermeye çalışırım ama seninde beni anlayacağına eminimki daha ilk yumurtalar biraz heyacanlandım doğrusu bunu tüm hayvanseverler yaşamıştır mutlaka. emreergin arkadaşım sana verdiğin bilgilere teşekkür ederim ben eritromu vitamin olarak biliyordum. vitamin olarakta en kısa zamanda polivitamin vermeye başlayacağım.

img

adanali

ÖZEL MESAJ

bende olsam iki kere düşürdüm hayvanlarımın ilk yumurtalarını vermek istemem ama benim demek istediğim eğer hayvan gurk olmazsa yumurtaları yeme bana gönder:) inşallah yumurtaya yatarlar çok zevkli oluyor yavrular gezdirirlerken seyretmek gibisi yok.saygılar.

teşekkürler. inşaallah yumurtalara yatarda bende o zavki tatmış olurum.

img

adanali

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site