Muhabbet Kuşları

kuşumun ayağı kapıya sıkıştı
Arkadaşlar 2 gün önce evde sürekli saldığım kuşum arkadaşımın yanlış bir hareketiyle kapının tepesine konmuş olan kuşum hiç sert olmıyacak şekilde kapıya sıkıştı, ogün birşey farkedemedim ama daha sonra farkettimki ayak bileğinde ufak bir şişlik var sabit dururken çoğunlukla o ayağını havaya kaldırıyor ve koştururken dikkatli bakıldığında ayağının aksamada yaptığı farkediliyor, iki gün oldu şişlik inmedi, ilk gün çok keyifsizdi, ama şuan keyfi çok iyi ayak bileği şiş ve aksamasına karşın koşuyor oynuyor ve hatta ben klavyede bu yazıyı yazarken parmaklarımla oyun oynuyor, ama ayak bileğinin şişliği, yürürken hafif aksaması, ve sabit dururken o ayağını içeri çekerek durması o nekadarda eski keyfini yakalamış olsada beni çok üzüyor, böyle birşey başıma ilk kez geldi ne yapmalıyım acaba, zamanla geçermi yoksa yapmam gereken birşey varmı?! Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, bu arada kuşumda iki aylık...

meraba ayağında ki şişlik iltihaplanmadan kaynaklı. kuş iltihaptan dolayı acıyı hissetmiyor olabilir. ve akıtılmassa antibiyotik tedavisi görmezse sonuç ölüm olabilir. çok acil bir veteriner hekim le görüşmenizi tavsiye ederim. iltihap kan zehirlenmesi yapar.

isin zor kısmını atlatmıssınız zaten simdi ypman gereken kusunu bir iki gün kfesinden dısra cıkarmayıp dinlenmesini sağlamak. bu sürede kusunu kafesinden çıkrırsan kusunun ayagı perde vs cisimlere az da olsa tkılırsa dh ciddi sonuclar cıkbilir. onun icin en pratik tedavi yolu dinlenmesini saglamaktır...

Yanıtlamak için giriş yapın