Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Köpek arıyorum
Emekliyim, Apartman dairesinde (Site içinde) besleyebileceğim küçük boy olmayan fazla tüy problemide olmayan yabancılara mesafeli, 1 yaşına kadar tuvalet eğitimli, mümkünse ücretsiz veya çok uygun fiatla evimizde kızımla bana can yoldaşı olabilecek bir köpüş arıyoruz. İlgilenip, mesaj yazacak üyelere şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar.. [email protected] 506 705 86 98
Bulunduğum şehri yazmamışım.. Ankaradayım
mrb terrier 4 numara bir köpeğim var yaklaşık golden büyüklüğünde sarı uzun tüylü ve tüy sorunu çok az..evde başka köpek ve kedim olduğu için bakmakta zorlanıyorum...onu bulduğumda araba çarpmıştı ameliyat ettirdik tek bacağı biraz kısa kaldı..ilgilenirseniz mail adresim [email protected]
Merhaba,bizde Ankara dayız,çok şeker 4 aylık bir cocker var yuva aradığımız,ücretsizdir,tüm aşıları ,parazit uygulamaları yapıldı,gelip onu görebilirsiniz,Emek teyiz,223 80 83 /532 700 02 07 /532 614 47 97 den bize ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bide,çok güzel kırma bir kızımız var 3 aylık,onunda tüm aşıları tam ,ismi TYSON görürseniz bayılırsınız:)) 223 80 83 - 532 614 47 97 - 532 700 02 07.
Mesajıma cevap verenlerden "sila_ank" sayesinde TYSON ile tanıştık ve şu an evimizde bizimle beraber. Kızımla onu okadar sevdik o kadar içimize sindiki umarım beraberliğimiz sonuna kadar devam eder. Başta onu bize kazandıran sıla ve emek veterinerden Emin beye vede ilgilenip "köpek arıyorum" çağrıma cevap veren, arayan siz sayın üyelere çok teşekkür ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun..
Rica ederim,köpüşün sizin gibi bi ailesi olduğu için çok mutluyum:)) Tyson da eminim çok mutludur,birlikte sağlıklı,uzun bir ömür diliyorum size,sevgiler.