Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Su yosunu
Bu yosun işi bnm kafama takıldı.Biyerden duyduğum bilgilere göre su yosunu oksijen sağlar diye bir şey duymuştum.Acaba kaplumbağaları bi zararı olurmu yoksa oksijen için iyimi.Taşın güneş gören tarafları olmuş.
Gangsta4eveR, ben suyun çokta oksijene ihtiyacı olduunu düşünmüyorum, oksijen gerekiyorsa filitrenizin suyun dışında kalan borusundan da oksijen geliyor.. ben kayaların üstündeki yosunları diş fırcası ile temizliyorum, snr akvaryuma temiz bi şekilde tekrar koyuyorum.. çünkü yosunlar belli bi süreden snr çoğalıp akvaryumu kirletiyor.. ama diğer arkadaşlarında fikirlerini almak lazım, belkide ben yanlış düşünüyorumdur.. ii günler..
O kadarcık yosunun görüntüyü bozmak dışında kaplumbağa yaşamına olumlu yada olumsuz katkısı olmaz. Yaşamak için önemsenmiyecek miktarda nitrat ve mineral kullanacaktır bu işlem sonucunda önemsenmeyecek miktarda oksijen de çıkarabilir. Yani kayda değer bir etkisi olmayacak.
Teşekkürler o zaman fırçalayayım