Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Husky arıyorum

Slmlar maskeli yavru olmak şartıyla tabi birde ankarada olması gerekiyor.Ücrete gelince uçuk rakamlar olmasın makul rakamlarda olursa köpeği beğenirsem 2 gün içinde sahiplenirim.İletişim için öncelikle foruma fiyat bırakın birde iletişim telefonu,fiyat bırakmayanlar aranmayacaklardır.

img

maviimparator

19 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben afyondan,şu an 40 günlük husky yavrularım var son 2 dişi 1 erkek kaldı,iletşim için [email protected] webcamden gösterebilirim.dişi 250,erkek 300 ytl/tel.0538 4415803

FİYAT 150TL OLUR

ben ankaradayım mavi gözlü keskin maskeli kızıl beyaz tuvalet eğitimli ve sağlık karineli 9 aylık çok uysal ve harika görünümlü bir husky var bende. 1 aylıkken geldi bana. çok cana yakın ve uysal. ayrıca arasan bu kadar mükemmel bir husky bulamazsın. ben alman kurdu yada rot almak istiyorum. onun için köpeğimi bu cinslerle takas edicem yada 300 tl`ye satıcam. ilgilenirsen gelip görebilirsin. Cebecideyim. TEL:05439131221

img

eren7184

16 yıl 11 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam bir erkek bir dişi 40 günlük topaç gibi yavrularım var 300 tl

img

yasin83

16 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, ücretsiz bir 10 aylık dişi husky için iyi bir yuva arıyorum. gençlik hastalığı geçirip saglıgına kavustu, siyah beyaz maskeli bir göz mavi bir göz kahve. aşıları tam. ilgilenirseniz ankaradayım. tel. 3177264

img

pamukbucur

16 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ