Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ücretsiz Husky Yavrusu Arıyorum...
Merhabalar... Başlıkta Yazdığım Üzere Cici Bir Yavru Sibirya Kurdu Arıyorum... Bu Köpeklerin Çok Pahalı Olduklarını Zannediyorum. (En Azından Benim İçin=) 300$ Filan Dediler... Bunu Aramaktaki Amacım Kesinlikle Ticari Bir Amaç Değildir... Sadece Küçüklükten İtibaren Bakıp Büyütüp Güzel Bir Hayvanım Olsun İstiyorum... Daha Önce Köpek Bakmadım... Kuş Besledim... (8 Sene Yaşattım - Kaybettiğimde 1 Hafta Yasta Gezmiştim ^^), Balık Besliyorum (Beta - 2 Senedir Yaşıyor...), Gonzales Besledim (1.5 Sene Bakıp Bir Arkadaşıma Bıraktım), Tavuk Büyüttüm (Civcivlikten Büyüklüğüne Kadar Her Dakika Yanındaydım ve İsmini Söylediğimde Yanıma Gelecek Kadar Seviyordu Beni... Biryere Giderken Peşime Geliyordu... Ama Çiftlik Tavuğu Olduğu Köy Tavuğu Kadar Uzun Yaşatamadım :`( ) Evet Hayvanlarla Aram Bu Şekilde...Yani Onlarla İlgilenirken Her Zaman Öncelikli Sorumluluğumu Onlara Veririm... İnsanlara Önemli Sorumluluklar ve Dostluklar Aşıladıklarına İnanarak, Onları Severek Bakarım... Bulmam Durumunda Küçük Husky`e De Güzel Bakacağıma Ayrıca Söz De Verebilirim... Kırıkkalede Okuyan Hukuk Fakültesi Öğrencisiyim... Husky`i Kaldığım Yerde Yanımda Besleyeceğim Yani Sokakta, Kulübede Filan Değil... Verebilecek Arkadaşlarım İçin Telefonum ve Msn Adresim; 0537 988 19 18 [email protected] İlgilenen Arkadaşlarıma Tekrar Teşekkür Ederim... İyi Günler...