Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

damızlık muhabbet kuşları

20 çift damızlık muhabbet kuşları satılıktır. kuşların renkleri mavi beyaz , eflatun düz ve eflatun beyazdır. kuşlar yavrulama garantilidir. çekoslavak ırkındandır. ve hepside yerlidir. takım fiyatı 150 ytl.dir yer istanbul anadolu yakası kartaldadır. ilgilenen arkadaşlar 0532 700 35 97 cep numarasından ulaşabilirler.

img

ridan74

19 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

isteyene kuşların resimleride gönderilir

img

ridan74

ÖZEL MESAJ

anlamadıgım husus nedir biliyormusunuz Eminönünden gidip bir çift damızlık muhabbet aldınız genç ve iri ingiliz jumbo dedikleri iri muhabbetlerden ve bunun çiftine 100 ytl verdiniz sen gelmiş damızlık muhabbet yazmışsın huyundan cınsınden bahsetmemişsin ve 150 ytl diyorsun bunun nedeni damızlık olmalarımı ? Neden 150 Diyorsun piyasanın üstü fiyat veriyorsun ?

img

arifhaslak

16 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım benim fiyatım bu ben zaten şu ana için biraz paraya sıkıştığım için elimden bir kısmını çıkarmıyorum istediğin yerden kuş alabilirsin artı kuşlarım yurt dışından ithal değil ve kuşlarımdan düzenli olarak yavrularını alıyorum ve yazdığın fiyatın belki altında da kuş bulabilirsin onun için ben bir şey diyemem yerin yakınsa kuşları yerinde de görebilirsin belki o zaman fikrin değişebilir

img

ridan74

ÖZEL MESAJ