Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Küçük cins bir köpek arıyorum...

Evde besleyebileceğim bir köpek arıyorum.Gerçekten çok iyi bakarım.Lütfen ilgilenin bu ilanla. [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.Köpek yavru ya da en fazla 3 yaşında olabilir.Tuvalet eğitimi varsa iyi olur.

img

mervebozo

16 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 yaşlarında erkek French bulldog verebiliriz. Sahipleri kaybetmiş ve 1 aydır biz bakıyoruz. Ücretsiz vereceğiz, ama gerçekten iyi bakacaksanız tabii. French Bulldog`lar hakkında bir çok yazı var. Okuyun. Eğer size uygunsa benimle temasa geçin lütfen. [email protected]

img

shooley

16 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar beagle ve sokö kırması bir kopegim var. 7 aylık ve disi. cok sakin ve uysaldır. orta boydadır. bakamadıgım icin ucretsiz olarak iyi bakabilecek birine vermek istiyorum, tum asılari tamdır. ilgilenirseniz 0535 323 46 86 numarasından bana ulasabilirsiniz. merve vardar

img

merve888

16 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ücreti karşılığı 50 günlük aşıları ve tam ve karnesi olan coocer dişi çok akıllı ilgilenirseniz 05335658879 nilgün

img

4622nilgun

16 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bichon Frise kızım ve maltes damadımın dünyalar güzeli 6 bebeği oldu, bu yavrulara yuva arıyoruz, anne ve babası çok akıllı, duygusal, söz dinleyen havlamayan tamamen ev terbiyeliler. şu an bebekler 25 günlükler ve 45-50 günlük olduklarında verilecekler eğer iyi bakabileceğinize beni ikna ederseniz ücret konusunda anlaşırız çünkü herhangi bir maddi çıkar gözetmiyorum önemli olan kızlarıma iyi birer yuva bulmak

img

punny

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

11 aylık rus finosu var tuvalet eğitimi var ve söz dinler kahverengi çok uysal

img

oceansblue

16 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 yaşında norflok terrier (ingiliz safkan terrier )beyaz kahvarengi kulaklıçok tatlı oyuncu tuvalet eğt.var.istersen msn adresim [email protected] görüşürüz.

img

sukranacar_7791

16 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ