Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
COCKER YADA GOLDEN YAVRUSU ÜCRETSİZ YADA UYGUN Bİ FİYATA ARIYORUM
COCKER YADA GOLDEN YAVRUSU BAKMAK İÇİN ARIYORUM COK YÜKSEK FİYAT OLMAMASI KARŞILIĞINDA ALABİLİRİM
golden yavrularımı 250 ytl ye weriyorum
cooker 9 yaşında eğitmili dişi. zorunlu olduğum için bir yuva arıyorum kendisine düşünürsen ve bakabileceksen konusalım. mama yardımı da yapabilirim...
sahiplendirmek istediğimiz çok şeker bi cocker var,ilgilenirseniz,312 223 80 83 den ulaşabilirsiniz.
50 günlük aşıları tam karneli dişi cocker yavrusu annesi ve babası belli aksesuarları ile birlikte ücreti karşılığı verilecektir aldığım fiyata ve masrafları karşılığı ilgilenirseniz nilgun : 0 533 565 88 79
hangi sehırde oldugunuzu yazmamıssınız eger istanbul daysanız köpeğime yenı aıle bulmak zorundayım agustos dogumlu golden hıc bır ucret talep etmıyorum. onun ıcın aldgm ekstra seylerı de verecegım. maıl adresi falan bırakırsanız goruselım.
Merhaba elimde 7 aylık safkan erkek golden var veterinerden aldım ama bakmak için uygun yerim olmadığından vermek zorundayım cüzi bir rakama iyi bakılacağı bir yere vermek istiyorum Tel:0543 9175671
Sayın hayvan severler 2yaşında çok güzel iyi huylu tuvalet alışkanlığı olan laftan anlayan dişi bir spanel cocker`ım var fındık kabuğu renkli isimi fındık taşınma sebebiyle onu sevecek doyuracak bir kişiye ücretsiz olarak vereceğim (insan evladını satmaz)10 gün vaktim var bütün aşıları tamamdır ilgilene