Muhabbet Kuşları

muhabbet kuşum çok hasta ama
kuşumu 3 veterinere götürdüm kuşun hastalıgına farklı sebebler buldu 4 uncu veteriner hekım bogazında yabancı bır cısmın kactıgını soyledı gozlemlerımde bu yonde acıkcası cok acı cekıyor yaklasık 2 yıl oldu beraberız ve onunla beraber bızde acı cekıyoruz bugun elımde oldu zannettım gozlerı yuvasından cıkacak gıbı oldu ve ınanılmaz kasılmalar ve akabınde öldü zannettim karın bolgesıne ve bogazına parmaklarımla baskı uyguladım tekrar hayata dondu veterınere goturdum oksıjen fanusuna aldı yaklasık bır saat sonrası duzeldı gıbı oldu ama eve getırdıgımde tekrar aynı sendromlar devam ettı bunun nasıl zor bırsey oldugunu bu kusları canı gonulden sevenler anlar bırılerı bıze yardım etsın lütfen...Bu bogazında olan yabancı cısmın noldugunu bılmıyorum ve 4 gundur antıbıyotık,ozel vıtamın,karbon ve ozel sulandırılmıs mama yedırıyoruz ama her yedıgınden sonra buyuk acılar cekıyor bu bolgede amılıyatın cok zor oldugunu soyluyorlar ama bır yol olduguna emınım bu kadar kolay onu kaybetmek ıstemıyorum eger aranızda bu konuda yardım edebılecek bırı varsa lutfen bana yazsın herkeze saygılar.

4 veterinerin yrdım edemediği kusa burdan yardım edecek biirleri oldugunu sanmıyorum. kusun icin cok üzüldüm. sen de elinden geleni yapmıssın gibi görünüyor. kusuna koyu-katı iyecekler verirsen bogazındki seyin acı vermesine sebep olursun mama vermeye devam edersen acısını bi derece azaltmıs olursun tekrar gecmis olsun...

hayvan sevgisi böyle bişey ben de kuşum öldüğünde çok üzülmüştüm hatta onun için ağlamıştık

Yanıtlamak için giriş yapın