Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Yardım

Benim 3 kaplumbağam var biri diğer 2 sinden oldukça küçük kaldı ve hiç yemek yemiyo...Sizce bir sorun mu var?

img

baranb

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

küçüğün hareketlerini gözlemle bence gün boyu ve yem yemesi için uğraş sevdiği şeyleri ver mesela yada diğer 2büyükle aralarında sorun oluyorsa küçüğü bir süreliğine başka bir kaba alabilirsin yada sadece yem verirken küçüğü başka kaba alarak besleyip sonra tekrar diğerlerinin yanına koyabilirsin bir de akvaryumdamı bakıyorsun kapluşlarına, suyun sıcaklığı nasıl ısıtıcın var mı bunlar hakkında bilgi verir misin ve vitamin kullanıyor musun?

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kapluşlarının ebatları nedir? küçük olan çok büyük bi tehlikenin ortasında ter döküyor ve sıkıntıdan yemeği düşünemiyor olabilir.. şaka bi yana iri kapluşlarla minik kapluşlar arasında yaşam alanı ve yemekten doğan sorunlar bazen trajik olabilir.. dikkat etsen ii olur..

img

kemaltt

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sana yük olacaksa içlerinden erkek olanı uygun bir fiyata bana verebilirsin :)) Benim tospaama arkadaş olur :) [email protected]

img

kerkerecardon

17 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağalrım için vitamin çok az kullanıyorum ama ısıtıcı var başka kaa koymayı dendim biraz işe yaradı.Kplumbağalrımın ebatları iki büyük birisi 220 gram diyeri 190 gram küçük ise 90 gram...

img

baranb

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ