Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

bir sorum olucak

benim kaplumbagam 10 cm boyunda yanına bi yavru alırsam ısırırmı ? veya anlaşırlarmı ? ve bir soru daha 55 cm boyu 55 cm uzunluk 18 cm genişliği var ne kadar su alır ve 10 cm bi kaplumbağaya yetermi ?

img

guray13

16 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba :) Hiç yeni bir yavru alma yanına, okuyoruz sonu çok trajik olabiliyor. Kuru bölgeyi üstten 15 cm. bırakıp 40 cm. su seviyesi yaparsan 40 litreye yakın su alır. Bence Bıcırık`a yeni bir akvaryum zamanı gelmiş. Akvaryum sitelerinde çok uygun fiyata ikinci el büyük akvaryumlar denk geliyor bazen, takip etmekte fayda var.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgin için teşekkürler

img

guray13

ÖZEL MESAJ

akvaryum ne kadar büyük olsun en boyu filan cm olarak söylermisiniz

img

guray13

ÖZEL MESAJ

Bencede bi akvaryum alma zamanı gelmiş yani 10cm lik kapluşa 18cm genişlik az bence.Almışken bence büyük bişey yaptır camcılara daha uygun olur.Ben yaklaşık 4-5 ay sonra yaptırcam kaplumbağa sayısı biraz çok olduğundan 70*70*30 yaptırmayı düşünüyorum tahminen 50 lira civarı olucak.Oda uygun fiyattır bence.

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yükseklik : 55 cm boy : 100 cm en : 30 cm olan bi akvaryum alabilirsin, 15 cm lik kısmı boş bırakırsan 120 lt su alabilir.. buda ideal bi akvaryum olur.. 100 cm çok uzun dersen; yükseklik : 55 cm boy : 75 cm en : 40 cm olarak ta düşünebilirsin..

img

kemaltt

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Alabileceğin odana koyabileceğin en büyük akvaryum olsun. Taşınması mümkün olmayan boyuttaki akvaryumları mümkünse yatak odasından başka odalarda ve daha sonra değişmeyecek konumlarda kurun. Gece tank tung filan derken uyutmaz bunlar.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepinize ilginiz ve cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

img

guray13

ÖZEL MESAJ

bi soru daha :) biz bu akvaryumu nasıl taşıycaz yeni olanı 3. katta oturuyorum.

img

guray13

ÖZEL MESAJ

Evet ve bu büyüklükteki akvaryumları yatak odanızdan başka bir yere kurun bencede... Gece artık ne oluyorsa taş sesleri su sesleri.... Kabusum oluyorlar walla :)

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ