Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
ufak üretimhanemi satıyorum
SARIPRENSES Satılan Canlı(lar): sarıprenses anaçları ve yavruları Adet Fiyatı: anaçlar 8ytl yavrular 2,5 ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık yapılır Adedi: 30-35 anaçlar adet yavrular Boyu: 8-10-12 cm anaçlar-4-5 cm yavrular İli/Semti: ankara/ etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir ICEMAN(aysmen) Satılan Canlı(lar):ıceman Adet Fiyatı: 7,5ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık yapılır Adedi: 40-45 adet Boyu: 8-10-12cm arası İli/Semti: anakara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir BEYAZPRENSES Satılan Canlı(lar): beyaz prenses anaç ve yavrular Adet Fiyatı:anaçlar7ytl yavrlar3-4,5-5ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: anaçlar10-15 arası yavrular 25-30arası Boyu: anaçlar7-8-9-10cm yavrular4-5-6- İli/Semti: ankara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir YUNUS Satılan Canlı(lar): f0 yavruları f1 yunus Adet Fiyatı:60-65 adet Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi:3ytl Boyu: 5-6cm İli/Semti:ankara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgilerbalıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum toptan alanlar için büyük indirim yapılacaktır