Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

ufak üretimhanemi satıyorum

SARIPRENSES Satılan Canlı(lar): sarıprenses anaçları ve yavruları Adet Fiyatı: anaçlar 8ytl yavrular 2,5 ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık yapılır Adedi: 30-35 anaçlar adet yavrular Boyu: 8-10-12 cm anaçlar-4-5 cm yavrular İli/Semti: ankara/ etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir ICEMAN(aysmen) Satılan Canlı(lar):ıceman Adet Fiyatı: 7,5ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık yapılır Adedi: 40-45 adet Boyu: 8-10-12cm arası İli/Semti: anakara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir BEYAZPRENSES Satılan Canlı(lar): beyaz prenses anaç ve yavrular Adet Fiyatı:anaçlar7ytl yavrlar3-4,5-5ytl Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi: anaçlar10-15 arası yavrular 25-30arası Boyu: anaçlar7-8-9-10cm yavrular4-5-6- İli/Semti: ankara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgiler: balıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum anaçlarım devamlı yavru verir YUNUS Satılan Canlı(lar): f0 yavruları f1 yunus Adet Fiyatı:60-65 adet Toplu Alım Fiyatı: pazarlık Adedi:3ytl Boyu: 5-6cm İli/Semti:ankara/etlik İrtibat Bilgileri: 0539 943 81 37 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:alıcıya Fotoğraf: gel gör Diğer Ek Bilgilerbalıklarım özenle bakılmıştır memur olduğum için artık başedemiyorum komple satıyorum toptan alanlar için büyük indirim yapılacaktır

img

erross77

16 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ