Muhabbet Kuşları

yardım lazım 3-4 sorum olucak Lütfen acil
lütfen üşenmeyin okuyun :P billgiler çok lazım . . . kuşumu alalı 10 gün oldu kuş elden korkuyor normal bişi biliyorum ama tek sorun genelde sabah ve öğlen korkak önünden yavaşca geçsem bile aramızda 1 metre olsa bile korkuyor ama akşam kafesinde dibinde dursam bile korkmuyor sebebi ne ola bilir ve garip garip sesler çıkartıyor ne yapmalıyım ? sizce konuşma belirtilermi ? xD son soruu xD kuşu nasıl ele alıştırayım bunların hepsini söleyin valla helal olsun 1 haftadır çözemedim forumlara danışıyım dedim ve belirtiyim bazen kuş bu saatlerdede korkuyor mesala şşuan korkuyo ama akşam olsun aslaaa korkmaz kuş gecelerin adamımı ne xD haaa bide korktumu direk yuvasına giriyor

kusların aksam saatlerinde urgunlsmsının sebebi gün boyu enerji harcyıp aksam yorgun düsmeleri ve karanlıkt gözlerinin iyi görememesidir. garip sesler çıkrdıkc sern de ona ismiyle hitap et. ele alıstırmk icin aç bırakma yöntemi, kantlarının ucunu maksl kesme yöntemi veya kfesinin icinde sürekli gögüsüne dokunrak ismini tekrar etme yöntemlerini kullanabilirsin...

Yanıtlamak için giriş yapın