Hepsievcil

Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(

Mesaj Ekle

kayıp husky bulunmuştur

kaynarca civarlarında husky bulunmuştur kaybedeb varsa irtibata geçsin pls.sahiplenmek isteyen olursa da görüşebiliriz

img

salihist

16 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler köpek benim deil ama eğer bana verirseniz ben alabilrim yerim müsait ama köpeğim yok msn adresiniz yada cep telefonunuzu bırakırmsınz

img

mutasyonsaka

16 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi akşamlar ben köpeğimi ilanlaardan buldum ama o kişiyle irtibat kuramıyorum ve o askeri hastahanenin köpeği zinmetli sibirya kurdu 4 4,5 yaşlarında

img

remzi2

16 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

salihist adındaki kişi lütfen benimle irtibata geçebilir misiniz? ben msn adresimide veriyim [email protected] isterseniz bursa askeri hastahanesinede getirebilirsiniz çünkü orranın köpeği

img

remzi2

ÖZEL MESAJ

salihist adındaki kişi lütfen bizimle irtibata geçin sibirya husky bizim yarın bursa askeri hastahanesi gelin konuşalım askeriyenin zinmetli köpeği isterseniz irtibat telefonunuzuda verebilirsiniz ben bize ulaşabileceğiniz telefon numarasını veriyim: 0534-399-65-81

img

remzi2

ÖZEL MESAJ

değerli arkadaşım.bir kaç kez size mesaj yazdık.ama ulaşamadık.msn adresiniz ve cep telefonu da yok.bulmuş olduğunuz husky bizim köpeğimizdir.bulduğunuz yere yakın askeri hastaneden kaçmıştır.bu köpek aslında asperger sendromu rahatsızlığı olan kızımındır.doktor tavsiyesi ile ankara`da sıfır yaş iken satın aldık.terapi amaçlı.bursaya asker hastanesine tayin olunca lojmanlarda beslemek yasak olduğundan özel izinle gemlik askeri veteriner okulundan gerekli evrak işlemlerini yaptırarak askeri hastaneni zimmetine verdik.sırf çocuğumdan uzaklaşmasın diye.haftada 3-4 gün çoçuğumu götürüp beslemesi, gezdirmesi rahatsız olan kızımın yaklaşık dört buçuk yıldır terapisine(tıpta hipo terapi deniliyor) yüksek oranda katkısı olmakta idi.lütfen en kısa sürede benimle irtibata geçerseniz iyiliğinize kızım sebebi ile minnettar kalacağım. 0.534.399.65.81 lütfen en kısa sürede ulaşırsanız dualarımız sizinle olacaktır.

img

remzi2

ÖZEL MESAJ