Satılık Akvaryumlar

1 METRE BOMBELİ 1 AY KULLANILMIŞ MUHTEŞEM AKVARYUM...
AKVARYUM TERTEMİZ,LEKESİZDİR! CİLLOB GİBİ AKVARYUM :D Akvaryum bombeli 1metre 45-50cm arası yükseklikte-ve bombeli olarak en kısa 25 en uzun 40 cm dir yani ortalama 100-48-35 akvaryumun yanında çakıltaşları (akvaryumun tamammını kaplar),arkafon,1 çift kenyi hediyedir... İsteyene akvaryumun içine dekor ayarlanır piyasada toplamı 70-80 ytllik süsleri 30 a ayarlarım...Akvaryumla ilgilenenlere... Tel.=0506501048 Msn=🔒 Üyelere Özel Akvayumun resimleri msnden atılır.. Siteye resim koymayı beceremediğim için koymuyorum... Fiyat=100 ytl Pazarlık yapılır.. Satış nedenim 130 cmlik akvaryuma geçecek olmam...

Güncell....

merhaba, yeriniz nerede, telefon numarasını düzeltirseniz görüşelim

yerin neresi kardeş istanbulsa akvaryumun resimlerini 🔒 Üyelere Özel adresine atarmısın

Akvaryuma iki ışık mavi ve sarı,atman f104 içfiltre,ve atman çift çıkışlı filtre eklenmiştir...Fiyat 200 Ytl... İzmir içi..

merhaba ben almak istıyorum msn ekleyın görüşelım 🔒 Üyelere Özel

İzmirdeyimmmmmmmmmmmmm........

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

İzmirdeyimmmmmmmmmmmmm........ DİYE ABARTACAĞINIZA TELEFON NUMARANIZI DOĞRU YAZINDA GÖRÜŞELİM

tel.den aramazsanız sevirim yanlış ayzdığım iyi olmuş msnden görüşmek daha uygun!

Yanıtlamak için giriş yapın