Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Pınar`a kocaman tebrikler
Raslantı eseri redearslider.com sitesine tıkladım. Birde ne göreyim ön sayfada tanıdık bir resim karşıladı beni.. Bakın bakalım orada ne göreceksiniz..
Sevgili Pınar senin ve Meleğin şöhreti Türkiye dışına taştı ama hiçte söz etmezsin yani...
Tekrar tebrikler
Firefox3 ile forumda aktif link yaratamıyorum bir uyumsuzluk var , büyük ihtimal bu linkte çalışmayacak , lütfen linki kopyala yapıştır yöntemiyle kullanın.
ben de baktım hemen :) tebrikler..
Frooozennnn :D
Mahçup oldum, şaşırdım, çok sevindim :)
Hiç söyler miyim konusu falan geçmeden, utanır sıkılırım..
Teşekkür ederim. En çok da adını burda tekrar gördüğüme sevindim, ve buna vesile olduğumuza :) Bu sevinmeden en karlı çıkan da baloncuğun sahibi oldu, bugün hazır mamalı günü olmamasına rağmen mesajından sonra iki tane hüpletme şansı kazandı :)
PıNARRR!!!!! :) Çooooooook büyük alkışlar sana ve bizim sümüklüye..... Olması gereken olmuş!!!!! Gurur duydum valla helal olsun sana ve kapluşa!!!!! Ne isterse ver bu ay kapluşa herşey senden olsun :) etse et balıksa balık hazır yemse hazır yem.... :) Tekrar tebrikler...
İki kez tebrikler Pınar, Birincisi o harika fotoğraf için ikincisi frozen`ın aramıza dönmesini sağladığın için :))
Merhaba Sezer
tebrikler Pınar başarılarının devamını bekliyoruz...
Yaa arkadaşlar çok teşekkür ederim, mahçup ettiniz beni :)
Merhaba üstad. Ayrıca konu açılmışken ben de söyleyeyim :)) Aynı sitenin Kasım 2008 ayında bizim eşşek sıpalarının da üç fotoğrafı bulunuyor. :)) Not: Aybars`la Aybala Melek`i çok kıskandılar illa yaz dediler :)))
pinar ve deryailesezer tebrikler, çok sevindim.ayrıca pinar hanımın Melekondu projesinin o sitede büyük beğeni alması istenildiği zaman o özendiğimiz yabancı sitelerde gördüğümüz sistemleri onlardan hiç aşağı kalmadan bizimde yapılabileceğimizi gösteriyor.Tekrar tebrikler ve teşekkürler.