hazır witte-molen maması aldım ama jumbolar yemiyor yumurta maması yapıyorum yine yemiyorlar sizce nasıl bir mama yapmalıyım ki yesinler...
irmik unu, haslanmıs yumurta, havuc renesi, kıvırcık rendesi,kuru ekmek işini görecektir...
3 yumurtayrendele. 1 fincan mısır unu, 1 fincan irmik,2 çay kaşığı vanilya koy.imkanın varsa haftada 1 gün 1 çay kaşığı sarımsaklı bira mayası ve 1 gün evit-se markalı E vitamini takviyesi yap, 2 haftada kuşlar fişek gibi olur.Ayrıca 1 mamalıkta sürekli kuru irmik dursun.
tarifler için teşekkür ederim arkadaşlar deniyorum bi gün severler umarım....sadece havuç olursa yiyiyiorlar...evit-se E vitamini takviyesi nerede bulabilirim söylermisiniz...ben süpervit kullanıyorum bu konudaki fikirlerinizide alabilirim...cevaplara teşekkürler....
www.budgerigar 🔒 Üyelere Özel adresinden links leri tıklayın.bütün dünya şampiyonu kuşları sayyısız sitelerde görebilirsiniz arkadaşlar bunu sizlerle paylaşmak istedim.budgerigar muhabbet kuşu anlamına gelir farklı yerlerdede bu isimle arayabilirsiniz...