Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Muhabbet Kuşum Yumurtladı Acil Yardım :( - 6.sayfa
merhaba.. benim 5-6 aydır erkek muhabbet kuşum vardı.. akrabamız bana dişi kuşunu verdi.. bunlar anlaştı vs. öpüşüolar.. çifleştiler geçende.. kuşlarını vereli 2 haftayı geçti..bende geçende gidip yuva aldm.. petsopta yuvanın içie kumda verdiler koydum falan..sonra gazete yırttm içine koydm o yuvarlak yaptı.. ancak bugün ( 08.12.2008 ) günü dişimiz yumurtladı.. ancak yuvaya değil yere yumurtladı.. kafesin yerine.. bende pamukla nazikce yuvaya koydum.. ama kuş yumurtlayla ilgilenmiyor ve üstüne yatmıyor.. yardım edin lütfen :(
arkadaşlar benim kuşum yumurtlamıştı 3-4 gün sonra yumurtayı elledim sen tut yumurtayı kır kafesin arkasına at. kafesi temizlerken gördüm . ondan 2 hafta sonra tekrar yumurtladı şimdi ne yapmaylıyım arkadaşlar
arkadaşlar benim kuşum yumurtlamıştı 3-4 gün sonra yumurtayı elledim sen tut yumurtayı kır kafesin arkasına at. kafesi temizlerken gördüm . ondan 2 hafta sonra tekrar yumurtladı şimdi ne yapmaylıyım arkadaşlar
arkadaşlar benm 1 tane kuşum vardı yumurtladı elime aldım 2 gün sonra kırmış kafesin arkasına atmış. acaba elime aldığımdan dolayımı.... 2hafta sonra tekrar yumurtladı şimdi ne yapmalıyım

arkadaşlar benm 1 tane kuşum vardı yumurtladı elime aldım 2 gün sonra kırmış kafesin arkasına atmış. acaba elime aldığımdan dolayımı.... 2hafta sonra tekrar yumurtladı şimdi ne yapmalıyım

kuşum 1 tane yumurtladı başka yumutlamadı yardım edinnnnnnnnn erkek dişiye ağzından yem veriyo folluğa birlikte girip yan yana duruyolar ama aradan 4 gün geçti hala 1 yumurta var nedennnnnnn
kuşum 1 tane yumurtladı başka yumutlamadı yardım edinnnnnnnnn erkek dişiye ağzından yem veriyo folluğa birlikte girip yan yana duruyolar ama aradan 4 gün geçti hala 1 yumurta var nedennnnnnn