Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Muhabbet kuşu yardım

Merhaba 3 gün önce hediye bir muhabbet kuşu aldım. Kaç aylık olduğunu bilmiyorum. Ortam yeni olduğundan mı bilmem, ne yem yiyiyor ne su içiyor. Ancak elimle yem verirsem ordan yiyiyor. 2. si ise dışkısı tüylerine yapışıyor. İshal olduğunu sanmam çünkü sağlıklı görünüyor. Bu dışkının tüylere yapışması daha öncede gördüğüm bişey acaba sadece yavrular da mı oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

img

luce

16 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cevap verecek yok mu hala ?

img

luce

ÖZEL MESAJ

walla nası yardım edeyim bilmiyorum. veterinere danışmalısın bence... yem yememesi normaldir yeni gelen kuşların %95 inde görünüyor... :) ama dışkısına bi akıl veremedim :S benim kuşumda (dişi olan) dışkısı çok büyük çıkıyor.. yumurtladığı için öyle oluyor zannediyorm :)

img

ayaz_dilber

16 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafesine yabancı olan özellikle yavru kusları yeme ve suya alıstırmak icin kafesin dibinden beslenmesini sağlayabilirsin, diger konular icin bi foto ekleyebilirsen yorum yapabiliriz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim. Dışkı yapışma sorunu geçti artık. Yemini kafesin dibine döküyorum dediğiniz gibi ama sanırım öğrendi artık yeminin yerini. Şimdilik oldukça sağlıklı ve hareketli bir kuş :)) Tek sorun daha bize alışamadı. Elimden yem yiyiyor kafesindeyken ama dışarıda pek yanaşmıyor.

img

luce

ÖZEL MESAJ

sen onunla bööle ilgilendiğin sürece sna olan güveni rtacak ve alısmay baslayacaktır...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kesin cevp vermiş olmyyım ama o kuş ele alışıkta olabilir eğer alınan yerde hep elden yem veriolarsa normaldir

img

mc_emin1

16 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim de öyle bir problemim var yeni bir dişi kuş aldım 10 aylık felan ishal olmadığını biliyorum ama dışkısı yapışıyor poposuna ve kalıyor fakat kafesin içinde gezindikçe dışkısı düşüyor acaba hastamı yada ilacı varmı ne verebilirim bulunduğu ortamda fark eder mi yada yeni bir ortama geldiği için mi böyle lütfen cevap yazarsanız sevinirim

img

mustafa_88_

16 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ