Satılık Akvaryum Malzemeleri

Atman EF-4 dış flitre
Atman dış flitre satıyorum ilgilenenlere 100ytl poşetinde kutusuna bile ellenilmedi hiç kullanılmamıştır.saygılar...

Atman F4'' mü?, adresin veya telefonun ne?, malzemeleri tammı? ( Elyaf, Kömür, Substrat vs ). Acil cevap yazarsan sevinirim.İsmail Doğaroğlu: 🔒 Üyelere Özel

İsmail bey içinde sadece mavi süngeri mevcuttur.İç malzemelerini her akvaryumcudan alabilirsiniz.Şimdi sıfır almak isteseniz ve bir pet-shop a gitseniz size verecekleri fiyat en aşşağıya 150ytl dir.İçindeki malzemeli ise yine yoktur.Saygılar...

Atman EF-4 ise adres veya tlf verirmisin, son fiyatı neolur?

İsmail bey ben zaten olan fitatını söyledim.Görüşmek isterseniz telefon numaram:(0535)700 99 71 Saygılar...

selamlar cankut bey 1 adetmi var yoksa epeyce varmi?eger fazla var ise ben 2 , 3 adet alabilirim.fiyat gayet maakuldur.orda belirtmissiniz son fiyatidir diye.ben kac adet varsa talibim saygilar

Arkadaşlar elimde 3 adet var bunları neden ellemedim?Çünkü bunları akvaryumlarımda kullanacaktım ama şu an hepsinde 2217 duruyor o yüzden hiç kullanmadım.Saygılar...

Cankut Bey atman ef 4 kac litre cevirio bide izmire nakliyesi ne kadar olur bende bir tane almayi dusunuorum nakliyesi ile kaca mal olur haber verirseniz sevinirim

Merhaba ef-4 saatte 900lt su çevirir.İzmire nakliyesi o kadar fazla tutmaz en fazla 15ytl falan diye düşünüyorum.Çünkü kutusunun hacimine göre hesap yapıyorlar.

Dış filtre hala satılmadıysa ilgileniyorum. Lütfen 🔒 Üyelere Özel a yazın.

Yanıtlamak için giriş yapın