Diğer Evcil Forumları > Hamster
gonzales almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız memnun kalırım ...
ya ben gonzales almayı düşünüyorum çevreden duyduklarımda şunlar ; hemstıra göre daha temiz daha az koku yapan yani hemstra göre daha iyi bi hayvan die duydum yardımlarınızı bekliyorum ... teşekkürler...
Bende gonzales var gonzales almanı tercih ederim dehe sevımlılıer küçük oldkları için!!!
bende gonzales beslemenizi tavsiye ederim.küçük ve sevimli oluyorlar hamster kadar büyümüyorlar,sürekli olarak hareket halindeler ayrıca hamster kadar koku yaymıyorlar.isterseniz size hesaplı gonzales ,kafes ve kendi karışımım olan besleyici hamster yemi gönderebilirim.bana 0535 591 41 88 den ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar benim bi adet kafesim var 2 katlı içinde carkı yatak odası yemliği sulugu herşeyi var yani ben bunu satmak istiyorum kredi kartları borçumdan dolayı alalı daha 2hafta oldu yaninda baştırılmış 1paket limonlu talaşı ve 2haftadır kullandıgım yemi yericem ve ayrıca sergeni ve bergeni(spedy gonzalesi dişi erkek) vericem cok hızlılar resimleri elimde var istediginiz zaman gonderirim boluda öğrenciyim bir ay istanbuld kalacagım o zman istanbuldaki arkdaşalara elden veririm ve isterseniz diger illerede karga gonderilir saglam bi şekilde düşünen arkdaşlar benimle irtibata geçsin [email protected] cep:0534 443 54 01