Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Çinçilla almak istiyorum...

Arkadaşlar şu sitedeki yazılara bakar mısınız. Çinçilla için farklı bir yaklaşım oluşmaya başlıyor ülkemizde. http://chincenter.sitemynet.com

img

tipoksi

19 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben evde şinşilya besliyorum,herkesede tavsiye ederim.muhteşem bir hayvan.

img

angoravet

20 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dayım 2 yıl önce Hollanda''dan beyaz bir Çinçilla getirmişti. İlk önce biraz korkmuştum ama o yumuşacık tüylerine dokunduktan sonra bayıldım. Zamanla birbirimize alıştık ve şimdi ailemizin bir ferdi gibi. Hem oyunculuk, hem de yapı olarak eşsiz bir hayvan bence çinçilla. Herkese tavsiye ederim.

img

tutankamon

19 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çinçilla mutlaka ülkemizde hakettiği ilgiye kavuşacaktır. Birçok pet hayvanına göre avantajlı yanları mevcuttur. Örneğin su ve yem tüketimi yok denecek kadar az olduğundan idrar ve dışkısı koku yapmaz. Uzun ömürlüdür ve en az kediler kadar alışkanlık edinme özelliğine sahiptir. Üstelik hayatta dokunabileceğiniz en yumuşak şey Çinçilyanın kürküdür. Bir kez elini sürenin hayretini gizleyemediği nadir hayvanlardan birisidir Çinçilya. İstanbul, İzmir, Antalya gibi belli şehirlerde Çinçilya yavrusu bulmak mümkündür. Siz de bir hayvanı dost edinin. Ayrıntılı bilgiler www.nekychinchilla.com sitesinde mevcuttur.

img

neky

20 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşlar. Ben 3 yıldır Çinçilla üretciliği yapıyorum. Bu işe para kazanmak ve ek gelir yaratma hevesiyle girdim. Başından itibaren NEKY ÇİNÇİLYA şirketine satıyorum ürettiğim yavruları. Buradan Neky beye de saygılar sunarım. Muğla civarında bulunan ve bu hayvanlara ilgi duyan herkese çinçilla konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. GSM: 0555 2908953

img

suzzi

19 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Facebook`ta Çinçilla için oluşturduğumuz gruba sizleri de bekliyoruz. Bu şirin hayvana ilgi duyan herkes üye olabilir. http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=225357955267&ref=ts Neki KURTULMUŞ 0505 9392401

img

neky

20 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet beyaz renkte olanlar cok daha şirin ve daha çok talep ediliyor.

img

loveallpets

15 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ