Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ankara`da apartman dairesine..

Merhaba.. Üniversite öğrencisiyim, emekli annemle birlikte yaşıyorum, apartman hayatına uyum sağlayabilecek; tercihen erkek ve 1 yaşını doldurmamış bir arkadaş edinmek istiyoruz..

img

emirk

16 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Labrador düşünürseniz, 3 aylık, çok uygun fiyata aşıları yapılmış labrador yavrularımız var irtibat için : [email protected]

img

volkan_sac

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Labrador yavrularımız var. Labradorlar orta boy ırk olmalarına rağmen uysallıklarından ve eğitime en uygun köpeklerden ve çok zeki olduklarından dolayı apartman hayatına bir çok köpekten daha fazla ayak uydururular. 3 yavrumuz kaldı. 1 siyah erkek - 2 siyah dişi 300 YTL den veriyoruz 3 aylıklar 4 aşıları yapılmış durumda ve 2 iç parazit uygulamaları (yani bedava almaktan farksızlar) İlgilenirseniz : [email protected] ya da 0 541 291 27 06

img

volkan_sac

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evde annesi ve kızkardeşi ile yaşayan 5 aylık bir erkek cockerımız var. Sahiplenecek aile hakkında çok titizlendiğimiz için bu zamana kadar kimselere veremedik. Beyaz ve açık bej renklerinde, çok sağlıklı, oyuncu, yakışıklı yani harika bir cocker bizim Pinokyo`muz. Bahçeli bir evde yaşıyoruz ama toplam 5 köpeğimiz var ve kendisi dışında diğerleri dişi. Bu yüzden çok üzülerek ama yalnızca en az bizim kadar sevecek bir aile bulursak yakışıklı yavrumuzu vereceğiz. İsterseniz 05053760411 no`lu telefonu arayın, görüşelim.

img

happiness

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uygun fiyata panda yavrusu gibi sibirya kurdu haski istersen ara 0535 677 03 98

img

urban_wolf

18 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende 6 aylık çok aklıllı Alman shepherd var apartman dairesinde besliyoruz hakiki alman kurdu ben işe girdim annemde yaşlanıyo ona gerçekten aile sıcaklığı verecek sahipler arıyoruz 600ytl 1 aylık 15kglık mamasını hediye vericem (15kg mama piyasada 150ytl) aşıları tamam sağlık karnesi bende... 314 62 11 0537 252 72 18,,,0554 231 29 41 Çağlar

img

creatvitcako

16 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende4 aylık aşılı karneli golden var düşünürsen 5397349551

img

melihankara

16 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aşıları tam yapılmış karnesi var.1 yaşında norflok terrier .iyi bakacak bir aileye vermek istiyoruz.evde kimse kalmadığı için yeterince ilgilenemiyoruz.tam bir ev köpeği.düşünürseniz [email protected]

img

sukranacar_7791

16 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ