Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Yuvalığın içine neler koymalıyım???
Selam.öncelikle bu sitede yeni üye olduğumu söyleyim.2 gün önce erkek kuşumun yanına bir dişi aldım.dişiden daha önce yavru alınmış.çiftleşmeleri için neler yapmam gerkir ve yuvalığın içine ne koymam gerekir??cevaplarınız için simdden tskkrler.
öncelikle bulundukları yer sakin ve ürkütülüp rahatsız edilmemelidirler.çiftleşmeleri için nijer tohumunu öneriyo genelde arkadaşlar bunu, ben henüz denemesemde siz deneyin deneyin kızgınlaşıp çiflleşmeleri için veriliyor.ayrıca yuvanın içine talaş yada kuş kumu koyun çokfazla olmasın
yardım eden yok mu???cevaplarınızı bekliyorum
çok saol ozzo
mama olarak yumurta sarısı ve rendelenmiş havucu birlikte yoğur, hergün bir tatlı kaşığı ver. onları güçlendirecektir.
merhaba bende yeni yumurta sahibi oldum.. yuva aldığım zaman kuş kumu verdiler.. ancak kuş kumu yumurtları üşütürmüş.. onun için üstüne gazete yırttım küçük küçük...
otası oval yuvaya bisey koymaya geek yoktur ama yuvan bu sekilde değilse ince talas koyabilisin...
yuvalığın ortası oval ve ince talaş da var.çiftleşmelri için nler yapabilrm
onlar kendileri çifleşirler sen merak etme
bir kaç sorum daha olacak: 1)kuşların bulunduğu oda ışık almalımı yoksa karanlık mı olmalı? 2)sesli mi olamlı yoksa sessiz mi olmalı?