1.5 AYLIK,YUMUŞACIK TÜYLÜ BİR KIZ..İÇ DIŞ PARAZİT İLAÇLARI YAPILDI,TUVALET ALIŞKANLIĞI VAR,ONUN AİLESİ OLMAK,ÖMÜR BOYU ÖZENLE BAKMAK İSTEYENLER BİZİ ARASIN..
0216 384 51 65
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iyi gunler,
acaba bu yavruyu eskisehire gonderme ihtimaliniz var mı?
eger yoksa istanbulda oturan bir arkadasım vasıtasıyla da sahiplenebilirim.
lokum gibi maşallah,yuva için bol şanslar dilerim.
....?????
istanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum,ilginize teşekkür ederim..
....?????
resmini görür görmez deyim yerindeyse bu poduduk prensese aşık oldum. eğer hala vermediyseniz yavruyu sahiplenmek istiyorum. ben ankaradayım ama annem şu an istanbulda teyzemde kalıyor. eğer vermeyi kabul ederseniz kendisine gidip sizden almasını ve bana getirmesini söyleyeceğim. siz hangi semttesiniz bilmiyorum ama annem ataşehirde. sanırım 1-2 gün daha kalıp ankaraya dönecek. neyse açık adres verirseniz, gelip sizden alabilir. ben bu yavruya bayıldım. inşallah henüz kimse sahiplenmemiştir :( inşallah benim olur :)
Lütfen bana olumlu veya olumsuz bir cevap verir misiniz? Ona göre beğendiğim ve sahiplenmek istediğim bir kaç kedi yavrusu için daha talepte bulunacağım. Ama ben bu pofuduğa bayıldım. Kesinlikle içlerinde en çok istediğim bu. İnşallah olumlu bir cevap alabilirm sizden. Merakla bekliyorum. Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel
az önce telefonda hanımefendi ile konuştum. malesef resimdeki bebek yuvalanmış. aslında sevindim yuva bulmasına ama ben almak istiyordum o yüzden üzüldüm. hanımefendinin elinde bu prensesin bir kardeşi daha varmış. o da main coone ve yeşil gözlüymüş. dişiymiş ve 2,5 aylıkmış. söylediğine göre çok sakin, uyumlu, ılımlı bir yavrucukmuş. ilgilenenlere duyurulur...