Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kaplumbagam dustu

Mrb arkadaslar dun kaplumbagalarıma kabuk sertlestırıcı durmek ıcın ayrı bı kaba almıstım fakat bı tanesı kaptan cıkıp kendını yaklasık 1mt. yukseklıkten asagıya attı:(( bu sabah fark ettımkı arka ayaklarını kullanmıyo:((ancak dokundugumda ıcerı cekerek tepkı verıo cok uzgunum nolmus olabılır kı:((((((((

img

edanurnurdan

16 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir daha o gereksiz şeyi sürme !! Biraz zaman geçsin kendine gelir, düşerken kendini koruyor yani kabuğa çekiliyorlar merak etme.

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eda hn. içeri çekmesi iyi bir belirti. Ama kesin bir şey söylenemez bi veteriner görse iyi olur. Bu arada kabuk sertleştirici gereksiz, hatta zararlı bir uygulama. KAbuklarını tek sertleştirecek şey güneştir. Yazın bol bol güneşe çıkarmalısın.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bugun daha ıyı yavas yavas kullanmaya basladı ayaklarını telefonda korkmus olabılecegını soyledı veterıner.Kabuk serlestırıcı ye gerek yok oylemı bunu bılmıyordum bosunamı dusurdum kaplumbagamı :( tesekkurler

img

edanurnurdan

ÖZEL MESAJ

saolun cvplarınız ıcın kabuk serlestırıcı cok onemlı dıye vermısdı bana satıcı oysa bı kac sıtede de gormustum bende haftada bı suruyodum demek sızce gerek yok...kaplumbagama gelınce ısıne gelınce kullanıyo ama yuzerken hala kullanmıyo arka ayaklarını..Birde esım bırkere erkek olan kaplumbagamızın dısı olanın ayagını ısırdıgını gormus belkıde ondan olmustur dıye dusunuyoruz ıns en kısa zamanda normala doner sızlerde tekrar sagolun

img

edanurnurdan

ÖZEL MESAJ