Muhabbet Kuşları

*****ACİL_YARDIM*****
ARKADAŞLAR 3 YASINDAKİ ERKEK MUHABBET KUŞUMUN YANINA 1 YASINDA DİŞİ MUHABBET KUŞU ALDIM(AĞUSTOS AYINDA).BUNLAR ARADA BİR ÇİFTLEŞTİLER FALAN DİŞİ KUTUYA FALAN GİRDİ AMA 1 YAVRU BİLE VERMEDİLER.BİRDE ERKEK KUTUYA GİRİP BİR TIKIRDI SESİ YAPIP ÇIKIYOR YUVADAN.ARADA BİR ERKEK KIZLA ÖPÜŞÜP YEM FALAN VERİYOR.SİZCE NEDEN YAVRU VERMİYORLAR.ERKEKTEMİ SORUN VAR YOKSA DİŞİDEMİ.SİZCE DİŞİYİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM.BİRDE ERKEYİN CERE RENGİ (MAVİ) KIZIN DURMADAN DEĞİŞİYOR MESELA(MAVİ,BEYAZ, PEMBE )FALAN OLUYO.SİZCE NELER YAPMALIYIM NE YAPMAM GEREKİR YAVRU VERMELERİ İÇİN *****LÜTFEN CEVAP VERİN ****** SAYGILARIMLA

disi kusların cere renkleri dönemler halinde farklılık gösterir. bu gayet doğaldır. erkek kusun disisine kur yapıyo gibi görünüyo disisi de karsılık veriyo. ağustostan bu yana4 ay geçmis 4 ay çok kısa bir süre sayılır. 1 seneye yakın yaru alamadığım kuslarımdan yavru aldığım bile oldu. sabretmeni tavsiye ederim...

şimdi kızın yanına mavi hollanda sinsi erkek erkeğin ise yeşil hollanda koydum sizce iyi yapmışmıyım....

Yanıtlamak için giriş yapın