Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Lütfen Yardım Edin....
Merhabalar Arkadaslar Ben Eskısehırden Katılıyorum , 8 Ay Once Erkek Bır Muhabbet Kusu Aldık,Ilk Gunlerde Cok Uysal Idı Cok Rahat Bıze Alısdı Ve Artık Onunla Arkadas Idık , Bız Eve Gelınce Duramazdı Sevıncınden....Ve Sımdı 8 Ay Sonra ; Bir Kaç Gündür Çok Değişti ...Yem Yemiyor , Su İçmiyor , Her Zaman Cok Sevıp Yedıgı Marul Yemıyor,Oyuncagı Ile Oynamıyor Aksı Takdırdede Kafesın Agzını Açtığımızda Dısarı Cıkan Sevımlı Kus Artık Dısarı Cıkmıyor...Cıksın Dıe Elımı Sokuyorum Isırıyor...Dısarı Cıkarıyorum Kafesın Ustunden Baska Bı Yere Bıle Ucmuyor :( Dun Ise Elıme Alayım Dedım Bakmak Icın Fkt Elımı Oyle Bır Isırdı Kıe Elım Kanadı .... Bunların Sebeblerı Sızce Ne oLabılır Yada Nasıl Duzelır Tekrardan ? Lutfen Yardım Edın...!! Pls....
Arkadaslar Cevap Yok Mu ?
bikaç sebebi olabilir. onu eline alan birisi sıkmıssa korkmuş olabilir. evin icerisinde biryerlere takılıp canını acıtmıs olabilir. yalnızlık çektiği icin strese girmis olabilir vs....
Pekı Nasıl Eskı Halıne Dondurebılırız?
muhabbet kuşunuz evin neresinde? marul yaprağını nasıl veriyorsunuz? dışkısı nasıl? duruşu nasıl? kabarık mı? durgun mu? biraz daha açıklıyarak anlatırsanız eminim ki yardımcı olabilecek arkadaşlar çok
catmanın sorularını cevaplamassan hasta mı değilmi anlayamayız gökhanın dediği gibide olabilir ama tüylerini kabartıyorsa kafesin dibine çöküyorsa dışkısının mercimek tanesi gibi olması gerekir fazla suluysa ve ceyranda kaldıysa hastadır veterinere götürün eğer bunların hiçbiri yoksa kafesin boy hizasında olmasını sağlayın kafesin alçak bir yerde olması piskolojisini bozabilir boyunuza göre ayarlayın
Muhabbet Kusumuz Evımızın Salonunda,Marul Yapragını Yem Gıbı Ellerımle Yırtıp 2. Yemlıgıne Koyuyorum , Dıskısı Normal Fakat Bıraz Sulu , durusu ıse Asıl yanı Saldırgan deıl tırnak ıle oynamayı cok sevıyor oterken veya konusurken kabarık , dıger zamanlarda yanı kafesın ıcınde ve ucarken ıse kabarık deıl .... Sımdılık Eskı Halıne Tekrardan Donuyor Gıbı Sankı Ve Bu Sabahda Ilk Defa Dedıgını Kesınlıkle Anladık :D Anneme Askım Dıyor :)
fazla marul vermekten kuşu ishal etmişsin. dolayısıyla halsiz ve keyifsiz. benim bildiğim, marul haftada bir defa, sigara paketi yüzeyinin yarısı kadar verilir. vermeden önce yıkanır ve, ishal yapmaması için havlu ile bastırarak kurulanır. kolay gelsin arkadaşım.
bence sen onunla fazla ilgilenemiyorsun ve yanlızlık çekiyor ona eş almalısın yada bir eş bulup yavrulamak da istiyo olabilir