Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ücretsiz dişi orjinal CHİHUAHUA

3 ayaklı tüylü chihuahua cinsi DİŞİ bir köpek ücretsiz sahiplendirmek istiyoruz geçenlerde küçücük bir sepete sıkıştırılarak benim pet shopumun kapısına bırakılmıştı bende aldım içeriye 20 m2 dükkanda yerim olmadığı için ve sokağa salmaya da gönlüm razı olmadığından yeni bir sahip arıyoruz.. son derece akıllı tuvalet eğitimli ve zeki bir köpek normalde bu cins köpeğin yavrusunu almaya kalktığınızda en asgari 1500 euro ları gözden çıkarmanız gerekiyor.. şu anda daha gencecik kaliteli ve orjinal chihuahua yı tamamen ücretsiz alıp evinize götüreceksiniz .. irtibat numaralarımızdan arayıp detaylı bilgi edininiz... 0216 345 92 10 ikizler petshop.

img

ikizlerpetshop

17 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rb ben bursada mkpaşada yaşıyorum ... almak istiyorum eger elinizdeyse ,[email protected]

img

mintipinti

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben alabilirim. yanlız bursada yaşıyorum. lütfen ulaştırın bana , eger olursa numaram 05546113961

img

mintipinti

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben çok ist,yorum.. eğer hala vermediydeniz onun annesi olabilirimm ... didim de yaşı[email protected] lütfen sizden bi mesaj bekliyorum

img

polga

16 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben istanbulda yaşıyorum,köpeği sahiplenebilirim.pekinezimle gül gibi yaşar giderler.veya benim pekinezim vermemenize neden olursa.bu köpeği sahiplenebilecek çok sayıda insan tanıyorum.şahsen ablam v.b.

img

buzfatih

16 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

buzfatih

16 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nolursunuz lütfen bana yollayın onu bayılıorum ona eqer vermediyseniz lütfen bana yollayın onu köpek hastasıyım ben msn [email protected] tel:05314956965 yada elinizde başka varsa aynı cinsten nolursunuz bana ulaşın inşallah sesimi duyan olur yhaa..

img

fato28

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ