Ücretsiz Kuş Verenler

MURAT ÇAĞLAR JUMBO ÜRETİCİSİ ( RESİMLER GÜNCELLENDİ )
Arkadaşlar kuşlarımın bazılarının yeni resimlerini çektim bir kaçını buraya ekliyorum devamını web sitemden bakabilirsiniz.

RESİMLERİN DEVAMI :

🔒 Üyelere Özel

not :bir maşallahı esirgemeyelim lütfen

alttaki kuşa yüzbinkere maaşallah satılık mı acaba

Teşekkür ederim sağolun , hayır bunlar damzılık kuşlrım satılık değiller yavrularından satıyorum saygılar 🔒 Üyelere Özel

arkadaşım alttaki kuşa hasta oldum allah sahibine bağışlasın kenisini satmıyorsan ona benzer yavrularını almak istiyorum istanbulda isen gelip görmek istiyorum

Emel hanım ( isminizden dolayı hanım olarak hitap ediyorum )teşekkür ederim allah herkezin gönlüne göre versin, bu kuşumuzun 2 yavrusunu sattım geçenlerde bir tanesi istanbula bir taneside konyaya satıldı ileriki zamanlarda olacak yavrularından inşallah sizede kısmet olur, bana 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel web sitemden ulaşırsanız yardımcı olurum.

Selam Kuşların gerçekten çok güzel.Yavruların fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin?

merhaba teşekkür ederim , şu an satılık yavru kalmadı fiyatları ise 80-100 ytl arasında değişiyor.

yavru erkek jumbo ıstıyorum yardımcı olabılırmısın yer stanbul 🔒 Üyelere Özel

Merhaba Erol bey , şu an için satılık yavru bulunmamaktadır ileriki tarihler için 🔒 Üyelere Özel web sitemden iletişim kurabilirsiniz. saygılarımla

Yanıtlamak için giriş yapın