erkek muhabbet kuşuma 1ay önce dişi aldım yuvalık taktım dişi sürekli muhabbet etmek istiyor ama erkek gagasıyla vurup kaçıyor.birkaç defa pardon tek ayağıyla dişinin üstüne çıkmaaya çalıştı dişi izin vermedi.sürekli yuvaya girip çıkıyor dişi ama erkekte iş yok diyebilirim.
sizce ne yapmalıyım yeni bir erkek almalımıyım acaba?
Normalde erkek herzaaman çok nazik ama çok ürkek kendi türünden.
Cevaplarınızı bekliyorum?
lütfen cevap verin.
erkek ve disi kusunun yas aralığını yazabilirmisin?
Merhabalar Kardeşim ; Sanırım Erkek Kuşun Çiftleşmeye Sanırım Daha Henuz Hazır Degıl...Bırde Yasını Bıldırırsen Daha Iyı Yorum Yapılabılır..Fkt Uygun Isede Erkegı Değiştirmeni Tavsiye Ederim.
arkadaşlar ben erkeği 6ay önce satın aldım ozamanda yaklaşık bi 7aylık falandı.bildiklerime göre çifleşmeye uygun oluyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum başka erkekte almak istersem sizce ne yapmalıyım.yerlimi olsun ingiliz mi?
bu arada erkek kuşumda yuvaya bakıyor ve kemiyor yani bi ilgilenme var yuvayla ama çok korkuyor dişiden.dişi bugüne kadar bir kez dahi vurmuş değil?
Merhaba,
1 aylıkken erkek muhabbet kuşu aldım şuan 9 aylık. Bize çok alıştı, oyuncu, konuşkan. Yaşına girmeden eş almaya karar verdik. Kızıma belirtileri de vardı. Aynı yaşta dişi kuş aldık. Dişi kızışmış durumda. İlk gün meraktan olsa gerek, erkek kuş yanaştı ama şimdi sürekli dişiden kaçıyor. Dişi ise yaklaşmaya çalışıyor. Peşine uçuyor, ne yapsa aynısını yapıyor ama erkek kaçıyor. Ne yapmalıyım. 5 gün oldu beraberler. Petshop 1 hafta yakınlaşmazsa getirin değişelim dedi. Yardımcı olur musunuz