Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kapluş Güzeli Seçelim mi ? :) - 2.sayfa

Kaplumbağa fotoğrafları için başka bir konu başlığı olduğunu biliyorum ama forumumuzun teknik sıkıntıları nedeniyle sayfalar çok büyümüş, izlenemez olmuş. Forumda moderatör vs. de pek görünmediğinden düzeltme imkanımız olamadı. Ben bu başlıkta bi kaç yeni çektiğim fotoğrafı sergilemek istiyorum. Sizlerde çektiğiniz güzel fotoğrafları eklerseniz seyretmeye doyum olmaz derim...

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne şirin bi fotoğraf olmuş pınar bu böyle. melek çok şeker çıkmış. kollarını bacaklarını çekivermiş içeri, çok komik :))) aybars ve aybala da harika görünüyolar. böö fotoğrafı çok hoş. unutmadan ben de iyi seneler dilerim herkese ve tüm kaplumbağalara.

img

denixdnz

17 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Balık yedikten sonra Aybars`a bir ağırlık çöktü sormayın :) Akşam saat sekizden itibaren uyuklamaya başladı :)

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kalorifer peteğinin altında mayışan bir adet çipil :) peteğe daha yakın olmak için altındaki boruya tırmanmaya çalışıyordu ben de altına kalınca bir kitap koydum da rahat etti.

not:doğru düzgün bir fotoğraf makinem olmadığı için fotoğraflarımız cep telefonu ile çekilmiştir.

img

hnur

18 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

komik görünüyo :))

img

denixdnz

17 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TOSUNUM BENİM:))

En son halinide en kısa zamanda çekip yollıycam yeni öğrendim resim eklemesini:)) şimdi boyu 11.5 cm

img

whitegull

16 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ