Muhabbet Kuşları

Arkadaşlar..
Evet arkadaşlar sizlerle duyduğum bir şeyi payaşmak istiyorum.. Muhabbet kuşları öleceklerini sanırım bilirlermiş ve sahibim üzülmesin düşüncesiyle kaçarlarmış..ßenim 9 aylık bir kuşum kaçtı Singapur kökenliydi TV lere çıkan kuşların yaptığı her şeyi ve fazlasını tek başına yapardı.. Evden kaçtı acaba öleceğini bildiği için midir yoksa yaramazlıktan mıdır (5 gün sonra kuşumun gittiği bir kadınla konuştum, kuşumun kaçtığını ve onun görüp görmediğini sordum.. Gördüm ama kaçırdım dedi yönünü sorunca ise net bir cevap vermedi)

9 aylık demişsin daha yolun başındaymış kuşun zaten bunlar 10 sene filan yaşıyor ıyı bakıldığında öldüklerini anlamazlar oda batıl bir inanç kuşunu kaçırdığına çook üzüldüm bende geçen yaz kaçırdım allahtan benımkı ınsanlara çook alışık olduğu için sokaktan geçen bır bayanın omzuna konmuş oda evıne götürmüş bende semtten ufak bır araştırma yaptım kuşumu buldum ve bayandan aldım ilk etapta vermek istemedi aaaa dedi bu kuş beşiktaş diyor alo diyor doğan diyor ee dedim sizmi öğrettiniz ona bunları hayır dedi benim kuşum dedim açık kafesı omzumda dışarı çıkıcam dedim benden kaçmaz zor bela aldım eyerki bulamzsaydım inan çook üzülürdüm senin neler hissetiğini inan anlıyorum inşallah sende bulursun ama semtinde araştır kesın bırı bulmuştur onu çünki doğa kuşu değil aç kaldımı ıllakı insanlşara yaklaşacak birde tavsiyem yazın devamlı balkona koyun hayvan dışarısınıda öğrensın birgün kaçarsa oralar aklına gelır ve geri döner sadece evın içinde ınsana çook alışık olabılır fakat dışarı kaçtığı zman hayvan çook ürkek olabılır şaşkınlıktan saygılarımla

çok saçma

:) Bugune kadar yakaladıgım muhabbetlerin hiç biri ölmedi en azından satmadan önce ;) Seni kandırmışlar yok öle bişi !!!!

Arkadaşım böyle birşeyi hangi kitaptan okudun? onu da yaz ona göre konuşalım. aslı astarı olmayan kırpıntılarla meşgul etmeyin kendinizi. bir kere 9 aylık bir kuş sağlığı yerindeyse neden ölsün ve muhabbet kuşları için 9 aylık halleri gençliklerinin zirvesi denebilir. TV. lere çıkan kuşlar demişsin. bu ne oluyor açıklar mısın? TV.ye çıkan muhabbet kuşları muhabbetstar mı ki? hele de şu arkası yarın gibi yazdığın cümleyi de en az 8 defa okudum hala anlayamadım. aynen yapıştırıyorum. ((((5 gün sonra kuşumun gittiği bir kadınla konuştum, kuşumun kaçtığını ve onun görüp görmediğini sordum.. Gördüm ama kaçırdım dedi yönünü sorunca ise net bir cevap vermedi))))) olayı menkıbeleştirmişsin az sonra iki derviş çıkacak gibi bir hava esiyor yazında. sağlıcakla kal. herşeye inanma. saygı ve sevgiler...

Yanıtlamak için giriş yapın